Blog

jul 10
Marketing en Communicatie medewerker

Gezocht: Marketing en Communicatie medewerker

Heb jij affiniteit met film en audio? Heb je kennis van online marketing en social media en vind je het leuk om je bezig te houden met audio en video content? Mediabedrijf Source 1 Media zoekt een enthousiaste en pro-actieve marketing en communicatie medewerker. Kom jij ons team versterken?

Over ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord zijn wij op meerdere vlakken van media actief. Zo brengen wij aangekochte films, tv-series, documentaires en lifestylecontent uit op VOD, DVD, BLU-RAY en TV. Voorbeelden van onze releases zijn:  Pablo Escobar – De Beruchte Drugsbaron (tv-serie), La Piovra (tv-serie), Braven (film), Redbad (film), Circus Noël (film) en De Libi (film).  Maar daarnaast zijn wij ook  actief op het gebied van audio en distribueren wij onder andere het label Cult Legends zowel fysiek op vinyl en cd als ook digitaal.

Functieomschrijving

Als marketing en communicatie medewerker ondersteun je de product manager. Zo zal je je onder andere bezig houden met het creëren van content voor social media, verkoop binnendienst en biedt je administratieve ondersteuning. Dit varieert van het verwerken van orders, het verwerken van verschillende data in Excel tot aan het uploaden en verwerken van video- en audiobestanden naar online platforms als YouTube, Amazon, Spotify en iTunes. Ook onderhoud je de PR contacten, hierbij kun je denken aan het actief benaderen van pers/media om onze releases nóg beter onder de aandacht te kunnen brengen. Tot slot zul je presentaties maken en nieuwsbrieven schrijven aan onze B2B partners en klanten.

 Wat vragen wij?

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent bekend met Microsoft pakketten (Word, Excel, Powerpoint).
  • Je hebt kennis van online marketing en social media.
  • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en kunt zelfstandig werken.
  • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Affiniteit met film en audio.
  • Kennis van Adobe Photoshop en Indesign is een pré.

Ons aanbod

Dienstverband: maximaal 32 uur p/w

Salaris: marktconform

Startdatum: op korte termijn

Wil jij graag aan de slag bij Source 1 Media en sluit jouw profiel aan bij onze eisen?

Stuur dan je cv en korte en heldere motivatie per e-mail naar Willem Sonnemans: info@source1media.nl

Kijk voor meer informatie over onze actuele activiteiten op www.source1media.nl en www.cultlegends.com