Blog

nov 21

Gezocht: Office & Product manager

Heb jij affiniteit met film en muziek? Heb je kennis van de Microsoft Office programma’s, online marketing en social media? En weet je in een hectische omgeving prioriteiten te stellen en het overzicht te houden? Uitgever en distributeur Source 1 Media zoekt een enthousiaste en pro-actieve office en product manager. Kom jij ons team versterken?

Over ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord zijn wij op meerdere vlakken van media actief. Zo brengen wij aangekochte tv-series, documentaires, films en lifestylecontent uit op digitale platforms als Videoland, Ziggo en Netflix maar ook fysiek op DVD en BLU-RAY. Voorbeelden van onze releases zijn:  Zeg ‘Ns AAA (tv-serie), Monos (film), Redbad (film), Circus Noël (film) en De Libi (film).  Maar daarnaast zijn wij ook  actief op het gebied van audio en distribueren wij content van grote artiesten zowel fysiek op vinyl en cd als ook digitaal naar partijen als Spotify, Deezer en Apple music.

Functieomschrijving

Als office en product manager ben je verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken op kantoor met betrekking tot:  de orderverwerking voor onze klanten, facturatie, inkoop van onze fysieke titels DVD, BLU-RAY, vinyl en cd. Je zorgt voor de juiste releaseschema’s en communiceert deze met onze klanten zowel nationaal voor video als ook internationaal voor audio.  Daarnaast werk je samen met de communicatiemedewerker aan presentaties en denk je mee over het artwork van alle releases. Je bent het spin in het web en zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt.

 Wat vragen wij?

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent bekend met Microsoft pakketten (Word, Excel, Powerpoint).
  • Je kunt prioriteiten stellen en weet het overzicht te behouden.
  • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en kunt zelfstandig werken.
  • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Affiniteit met film en audio.

Ons aanbod

Dienstverband: 32 uur p/w

Salaris: marktconform

Startdatum: op korte termijn

Wil jij graag aan de slag bij Source 1 Media en sluit jouw profiel aan bij onze eisen?

Stuur dan je cv en korte en heldere motivatie per e-mail naar Willem Sonnemans: info@source1media.nl

Kijk voor meer informatie over onze actuele activiteiten op www.source1media.nl en www.cultlegends.com