Blog

okt 03

Gezocht: product- en communicatiemedewerker

 

Product/communicatie medewerker Source 1 Media

Heb jij affiniteit met film en audio? Heb je een passie voor social media en vind je het leuk om je bezig te houden met audio en video content? Mediabedrijf Source 1 Media zoekt een enthousiaste en pro-actieve product/communicatie medewerker. Kom jij ons team versterken?

 

Over ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord zijn wij op meerdere vlakken van media actief. Zo brengen wij aangekochte tv-series, documentaires, films en lifestylecontent uit op VOD, DVD, BLU-RAY en TV. Voorbeelden van onze releases zijn:  Pablo Escobar – De Beruchte Drugsbaron (tv-serie), La Piovra (tv-serie), Pestkop (film), Braven (film) en Redbad (film).  Maar daarnaast zijn wij ook  actief op het gebied van audio en distribueren wij content van grote artiesten zowel fysiek op vinyl en cd als ook digitaal. Verder heeft Source 1 Media een aantal YouTube kanalen en zijn wij YouTube certified partner.

 

 

Functieomschrijving
Als product/communicatie medewerker ondersteun je de product manager. Zo zal je je onder andere bezig houden met het creëren van content voor social media en biedt je administratieve ondersteuning. Dit varieert van het verwerken van orders, het verwerken van verschillende data in Excel tot aan het uploaden en verwerken van video- en audiobestanden naar online platforms als YouTube, Amazon, Spotify en iTunes. Ook onderhoud je de PR contacten, hierbij kun je denken aan het actief benaderen van pers/media om onze releases nóg beter onder de aandacht te kunnen brengen. Tot slot zul je presentaties maken en nieuwsbrieven schrijven aan onze B2B partners en klanten.

 

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent bekend met Microsoft pakketten (Word, Excel, Powerpoint)
  • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en kunt zelfstandig werken.
  • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Ervaring met social media en YouTube is een pré.
  • Affiniteit met film en audio.
  • Kennis van Adobe Photoshop en Indesign is een pré.

 

Ons aanbod

Dienstverband: maximaal 32 uur p/w

Salaris: marktconform

Startdatum: op korte termijn

 

Wil jij graag aan de slag bij Source 1 Media en sluit jouw profiel aan bij onze eisen?

Stuur dan je cv en korte en heldere motivatie per e-mail naar Willem Sonnemans: info@source1media.nl

 

Kijk voor meer informatie over onze actuele activiteiten op www.source1media.nl