2-pack Fifty Shades of Gray

2-pack Fifty Shades of Gray

2-pack Fifty Shades of Gray

Beschikbaar op:
 

Speelduur: ca. 180 minuten
EAN: 8717662571107
ART. NR.: S1M2571107

terug naar catalogusdownload materiaal

Synopsis

Deze dubbel dvd bevat de film Shades of Gray en de documentaire Fifty Shades Uncovered. Shades of Gray:
Passie kent geen zwart of wit, passie kent alleen tinten grijs…
Ooit werkte Gray Goodman als tekenares voor de politie. Na jaren de gezichten van moordenaars en verkrachters te hebben getekend, was ze toe aan een nieuw leven. Ze is verhuisd, heeft een nieuwe baan als tekenlerares en heeft zelfs een nieuwe relatie. Haar minnaar sleurt haar mee in een passie-volle affaire waarin ze de duistere kanten van hartstocht en erotiek leert kennen.
Wanneer een van haar studentes vermoord wordt aangetroffen, kan Gray het niet laten om zich met de zaak te bemoeien. Ze helpt de politie een profiel samen te stellen van de dader. Maar hoe meer stukjes zij van de puzzel invult, hoe meer Gray zich realiseert dat haar nieuwe vlam wel eens de moordenaar zou kunnen zijn… Deelt zij het bed met een moordenaar? Hoe ver reikt de duistere kant van haar geliefde eigenlijk?

Fifty Shades Uncovered:
Ervaar de bestseller roman die bondage bespreekbaar heeft gemaakt. De romans worden geclassificeerd als erotische fictie, maar auteur EL James noemt het volwassen romantiek. 50 Shades Uncovered is een gloednieuwe documentaire gefilmd in Londen en New York, die het schemergebied van onderdanige romantiek en de kracht van de boeken, film en fans verkent. Duik in de sexy, taboe wereld van Fifty Shades met exclusieve interviews met auteurs, psychologen, playmates, sterren, dominatrixes en nog vele anderen.

Bestellen

BESTEL OP DVD

Trailer