Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij

Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij

Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij

Beschikbaar op:
 

Speelduur: ca. 360 minuten
EAN: 8717662571268
ART. NR.: S1M2571268

terug naar catalogusdownload materiaal

Synopsis

Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een internationaal superster? De romantische comedy Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij volgt het onmogelijke liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven. De beroemde Noa (Bracha van Doesburgh) en de simpele Rick (Egbert-Jan Weeber) leren elkaar door een speling van het lot kennen. Kan hun liefde haar jetsetleven, zijn bescheiden afkomst, hun exen en de media uiteindelijk overwinnen?
Zij heeft het allemaal: ze is de beroemdste vrouw van het land, een succesvol model met een internationale carrière, de knappe dochter van een hotelmagnaat en ze maakt deel uit van het bekendste liefdeskoppel in Hollywood.
Hij is een gewone jongen die nog steeds bij zijn ouders woont en samen met zijn broer Danny (Geza Weisz) in de familiebakkerij werkt. Door een toevallige ontmoeting in een hip restaurant -waar Rick zijn negenjarig jubileum met zijn verkering Vanessa (gespeeld door Halina Reijn) viert en Noa de geruchten over een break-up met haar Hollywood-lover uit de weg gaat – ontstaat een onverwachts liefdesverhaal.

Bestellen

BESTEL OP DVD

Trailer