Caps club Seizoen 2

Caps club Seizoen 2

Caps club Seizoen 2

Beschikbaar op:
 

Speelduur: ca. 200 minuten
EAN: 8717662569555
ART. NR.: S1M2569555

terug naar catalogusdownload materiaal

Synopsis

De Legende van Hughevliet…In 1614 werd Hughevliet geregeerd door Stadhouder Eduard Schimmelpenninck, leider der Hugenoten. Hij was een tiran die de burgers onderdrukte. De toenmalige Koning Willem I is ten strijde getrokken om de burgers van de Stadhouder te verlossen. Na een heftige strijd waarbij vele slachtoffers vielen, was er nog steeds geen winnaar. Dit leidde tot een staakt het vuren. De Stadhouder heeft de Koning toen uitgedaagd tot het spelen van een schaakspel, waarbij de winnaar de stad kreeg.
De Stadhouder had echter een val voor de Koning gezet. De Generaal van de Koning die het hele spel al niet vertrouwde, dwong een handlanger van de Stadhouder op te biechten wat de val was. Er zou buskruit onder de stad liggen. Daarmee werd de aanslag voorkomen en was een legende geboren. Maar noch de geheime ruimte noch het buskruit is ooit gevonden.
De Koning heeft de stad overgenomen, de burgers bevrijd en de Hugenoten verdreven. Er zijn alleen nog steeds mensen die beweren dat de Hugenoten én de geheime grot bestaan.
In 2014 is het precies 400 jaar geleden dat het Verdrag van Hughevliet is getekend. Tijd voor een groot feest. En dan gonst het plots ook nog van de geruchten dat de huidige Koning misschien wel de festiviteiten komt bijwonen.
Als Caps Club vervolgens een ruïne in het bos ontdekt, een vreemde bijeenkomst ziet en in het museum er achter komt dat de geheime ruimte misschien wel bestaat, is een mysterie geboren.

Bestellen

BESTEL OP DVD

Trailer