Rail Away 63 – Speciale uitgave

Rail Away 63 – Speciale uitgave

Rail Away 63 – Speciale uitgave

Beschikbaar op:
 

Speelduur: 91 minuten
EAN: 8717662578397
ART. NR.: S1M2578397

terug naar catalogusdownload materiaal

Synopsis

Het reisprogramma Rail Away bestaat al ruim twintig jaar. In elke aflevering aandacht voor markante spoorlijnen overal ter wereld. Met de trein als leidraad maakt de kijker kennis met bijzondere spoorlijnen, landschappen, culturen en toeristische bezienswaardigheden.

Deze dvd bevat de 200ste aflevering van Rail Away. In deze aflevering komt alles samen waar Rail Away al ruim 20 jaar voor staat: milieuvriendelijk reizen per trein door prachtige landschappen en pittoreske plaatsjes, ondersteund door sfeervolle muziek en een rustgevende stem. En natuurlijk gaan we voor de 200e aflevering naar hèt treinenland bij uitstek: Zwitserland. De jubileumuitzending gaat van start met een stoomlocomotief op het Furka-bergmassief, waardoor vervlogen tijden herleven. Verder wordt er gereisd met de wereldberoemde “Glacier Express” die eindigt in Zermatt, bekend van de meest iconische berg in Zwitserland: de Matterhorn.

In de andere aflevering reist Rail Away door Frankrijk. Per spoor doorkruisen we het gebied “Savoie Mont Blanc”.
Met een klein tandradbaantje reizen we dwars door een besneeuwde bergwereld en dichte naaldbossen richting de hoogste berg van Europa: de Mont-Blanc.

Verder bevat deze dvd nog niet eerder vertoond bonusmateriaal. Waarbij er beelden vertoond worden vanuit het voorruit van de trein.

Bestellen

BESTEL OP DVD