Through A Lens Darkly

Through A Lens Darkly

Through A Lens Darkly

Beschikbaar op:
 

Speelduur: 57 minuten
EAN: 9789491001246
ART. NR.: NM1246

terug naar catalogusdownload materiaal

Synopsis

Verlies ervaren we in vele gedaanten. Het verdriet door het overlijden van een geliefde, kapot zijn van een fysieke of mentale beperking, de pijn van een scheiding of de verslagenheid bij ontslag. De fysieke en emotionele verschijnselen bij verdriet kunnen net zo hartverscheurend zijn als het verlies zelf. Waar kun je antwoorden vinden en bemoediging in een tijd van wanhoop, twijfel en angst?

C.S. Lewis heeft verlies ervaren toen zijn vrouw Joy overleed. Hij schreef er een boek over: Verdriet, Dood en Geloof. Misschien wel zijn meest persoonlijke boek werd in 1961 in eerste instantie gepubliceerd onder het pseudoniem N.W. Clerk. Na zijn dood in 1963 werd bekend dat Lewis zelf de auteur was. In Verdriet, Dood en Geloof beschrijft Lewis op persoonlijke wijze de verschillende fases van zijn rouwproces.

THROUGH A LENS DARKLY is een documentaire met ontroerende verhalen van individuen en families die verlies hebben ervaren maar de weg naar herstel hebben gevonden. Zij delen hun gedachten over de tijdloze wijsheden uit C.S. Lewis’ boek. Deze levensechte bespreking vanVerdriet, Dood en Geloof kan mensen helpen bij het herkennen en verwerken van hun eigen verlies, of in staat stellen anderen te helpen bij hun verwerking van verdriet.

Bestellen

BESTEL OP DVD