Blog

mei 26
Source 1 Media Vacature - Product Manager Film

Product Manager Movies & Series Source 1 Media

Heb jij affiniteit met film en tv-series? Heb je kennis van de Microsoft Office programma’s en de Adobe programma’s? En weet je in een hectische omgeving prioriteiten te stellen en het overzicht te houden? Uitgever en distributeur Source 1 Media zoekt een enthousiaste en proactieve product manager movie & Series. Kom jij ons team versterken?

Product Manager Movies & Series

Over ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord zijn wij op meerdere vlakken van media actief. Zo brengen wij films, tv-series en documentaires uit op digitale platforms als Videoland, Amazon, Pathé, en Netflix, maar ook fysiek op DVD en Blu-ray. Voorbeelden van Source 1 Media releases zijn: ‘Pablo Escobar’ (tv-serie), maar ook nostalgische series als ‘Zeg eens AAA’ en ‘Oppassen’, Films als ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’, ‘Parasite’ en ‘Circus Noël’. Maar daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van audio en distribueren wij content van grote artiesten zowel fysiek op vinyl en cd, als digitaal naar partijen als Spotify, Deezer en Apple music.

Functieomschrijving

Als product manager movies en series ben je verantwoordelijk voor de gehele begeleiding van onze films en tv-series vanaf het moment van aankoop. Je zult titels laten vertalen, de authoring regelen, het laten maken van artwork en daarna het laten leveren van de titels voor digitale (streaming en download portals) en fysiek exploitatie (DVD en Blu-ray). Daarnaast ondersteun je samen met de collega’s de orderstroom van titels en zorg je tevens voor de facturatie daarvan. Je zorgt per kwartaal  voor de releaseschema’s en communiceert deze met onze klanten zowel voor fysieke producties (DVD en Blu-ray), als ook digitaal voor de video streamingdiensten. Je ondersteunt de verkopers met presentaties in PowerPoint en InDesign en houdt daarnaast de website Source1Media.nl up-to-date.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Je bent bekend met Microsoft pakketten (Word, Excel, PowerPoint);
 • Je bent bekend met de Adobe pakketten (Photoshop, InDesign en Premiere);
 • Je kunt prioriteiten stellen en weet het overzicht te behouden;
 • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en kunt zowel in een team als zelfstandig werken;
 • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Affiniteit met film en tv series.

Ons Aanbod

 • Dienstverband: 32 uur p/w;
 • Salaris: marktconform;
 • Startdatum: op korte termijn;
 • Een gezellig en creatief team.

Wil jij graag aan de slag bij Source 1 Media en sluit jouw profiel aan bij onze eisen? Stuur dan je CV en korte en heldere motivatie per e-mail naar Willem Sonnemans: info@source1media.nl

 Kijk voor meer informatie over onze actuele activiteiten op Source1Media.nl