Blog

nov 29

Een feestmaand vol nieuwe releases van Source 1 Media

December: de maand waarin we met vrienden en familie weer gezellig op de bank kruipen en ons laten verwonderen door de beste films en documentaires. In deze feestelijke maand hebben wij weer volop nieuw releases. Bekijk hier het complete overzicht van onze december releases. In deze nieuwsbrief lichten we graag de highlights uit.

Wat dacht je van de explosieve, no-nonsense actiefilm All the Devil’s Men met Milo Gibson (de zoon van Mel Gibson) of het aangrijpende en inspirende Tortured for Christ. Daarnaast brengt Night of Something Strange een ode aan horrorklassiekers uit de jaren ’80.

All the Devil’s Men

Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas komt bij het opsporen van terroristen, iets wat hij doet voor een privébedrijf, in opdracht van de CIA. Maar de premiejager kampt met persoonlijke demonen en van hogerhand stelt men zich vragen bij de potentiële risico’s. Daarom geeft zijn CIA-contact Leigh (Sylvia Hoeks) hem een ultieme kans om in de frontlinies te blijven: met een driekoppig team moet hij in Londen de overgelopen CIA-agent McKnight vatten voor die de hand kan leggen op massavernietigingswapens. Maar McKnight dekt zich in de rug met een privémilitie die qua tactisch vernuft niet moet onderdoen voor Collins & Co. De leider van de vijand is immers een exstrijdmakker.

Met een indrukwekkende sterrencast, zoals Milo Gibson (Hacksaw Ridge), William Fichtner (12 Strong, Prison Break, Independence Day: Resurgence) en de Nederlandse Sylvia Hoeks (Blake Runner 2049, Overspel) die inmiddels is doorgebroken in de Verenide Staten als actrice.

“This is a pretty succinct action film, with nothing feeling over the top and the action feeling very much grounded in reality” 
“The close combat fights are nicely choreographed and never feel confusing”

Bekijk de trailer

All the Devil’s Men (DVD)
EAN: 8717662576546
ART. NR: S1M2576546
PPD: €8,73
CAP: €12,99

Speelduur: 100 minuten
Verkrijgbaar vanaf 6 december

All the Devil’s Men (Blu-Ray)
EAN: 8717662576553
ART. NR: S1M2576553
PPD: €10,08
CAP: €14,99

Speelduur: 100 minuten
Verkrijgbaar vanaf 6 december

Night of Something Strange

Vijf vrienden zijn op weg naar het strand voor hun vakantie. De lol is er echter snel af wanneer Carrie tijdens een plaspauze een SOA oploopt. Wanneer ze ‘s nachts besluiten te verblijven in een afgelegen motel begint de terreur pas echt. De SOA verandert iedereen die geïnfecteerd is in levende doden. Er is echter nog meer aan de hand in het motel.

De film heeft op verschillende filmfestivals gedraaid en wist verschillende prijzen in de wacht te slepen voor onder andere Beste Film en Beste Special Effects. Vol sterke special effects, oneliners en schokkende momenten!

“The acting in this one is fantastic. The cast brings to life some pretty entertaining characters”
“Night of Something Strange is good old fashioned 80s schlock horror at its best” 

Night of Something Strange (DVD)
EAN: 8717662577659
ART. NR: S1M2577659
PPD: €6,72
CAP: €9,99

Speelduur: 94 minuten
Verkrijgbaar vanaf 13 december

Bekijk de trailer

Tortured for Christ
Documentaire

Op 29 februari 1948 wordt de Roemeense predikant Richard Wurmbrand door de geheime politie van straat geplukt. Zijn christelijke activiteiten zijn een doorn in het oog van het communistische regime. Richard zit veertien jaar in de gevangenis, waar hij vreselijk gemarteld en vernederd wordt. Dagelijks kijkt hij de dood in de ogen. Ook zijn vrouw Sabina wordt gearresteerd en overleeft ternauwernood jarenlange dwangarbeid in een werkkamp. In het onvoorstelbare lijden dat Richard en Sabina meemaken, blijven ze vertrouwen op God. Waar hun ondervragers proberen hun geloof uit hen te slaan, wordt het alleen maar sterker. Tortured for Christ is aangrijpend, verbazingwekkend en inspirerend.

De filmopnames vonden plaats in Roemenië, onder andere in de gevangenis waar Richard Wurmbrand gemarteld werd en in eenzame opsluiting zat.

Tortured for Christ (DVD)
EAN: 9789492925022
ART. NR: NM5022
PPD: €10,08
CAP: €14,99

Speelduur: 77 minuten
Verkrijgbaar vanaf 6 december

Restoring the Shack – De Uitnodiging tot Herstel
Documentaire / Zelfstudie

De film en het boek The Shack (De Uitnodiging) maakten wereldwijd veel los. Voor veel mensen had het verhaal een diepe impact, al was er ook kritiek. In deze 20-delige serie gaat schrijver Paul Young in op de vele thema’s die in boek en film aan de orde kwamen en verdieping geven. Voor individueel en groepsgebruik.

Met maar liefst 20 afleveringen op 4 DVD’s.

Restoring the Shack –
De Uitnodiging tot Herstel (DVD-box)

EAN: 9789492925053
ART. NR: NM5053
PPD: €26,88
CAP: €39,99

Speelduur: 500 minuten
Verkrijgbaar vanaf 6 december

A New Spirit

A New Spirit vertelt het verhaal van de twee broers Jacob en Shmuel. Ze groeien op in een arme, traditioneel Joodse familie. Bij het ouder worden ontwikkelt Shmuel zich meer en meer tot een orthodoxe jood terwijl Jacob geraakt wordt door de christelijke boodschap en als Messiaanse jood het evangelie verspreidt. Dit leidt tot een tweespalt, niet alleen binnen de familie maar ook in de gehele joods-orthodoxe gemeenschap, die hem bestempelt als een radicaal die Joodse zielen steelt. Het conflict escaleert met grote gevolgen voor de hele familie.

A New Spirit is gebaseerd op de autobiografische bestseller ‘Waarom ik?’ van Jacob Damkani en heeft al diverse internationale prijzen in de wacht gesleept.

A New Spirit (DVD)
EAN: 9789492925077
ART. NR: NM5077
PPD: €10,08
CAP: €14,99

Speelduur: 99 minuten
Verkrijgbaar vanaf 13 december

Naast bovengenoemde titels verschijnen in december ook Aliens Ontmaskerd en Als Kanker Je Raakt.