Blog

jul 26

De spannende Sci-Fi/ actiethriller Battalion

Battalion

Sci-Fi liefhebbers opgelet! Vanaf 2 augustus is de spannende Sci-Fi/ actiethriller Battalion verkrijgbaar. Deze titel vertelt het verhaal van een ander universum dat de wereld wil overnemen. Maar of dat gaat lukken..?Het genre Sci-Fi is al jaren enorm populair in de filmwereld. Met name Hollywood is vanaf de beginjaren erg gefascineerd geraakt door alles om en rond science fiction. Voor de filmmaker uiteraard een erg toegankelijk genre, omdat ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Aliens, ook wel buitenaardse wezens, zijn een van de meest favoriete onderwerpen van sciencefiction films. Geen wonder, want ze prikkelen de fantasie. Denk hierbij aan de succesvolle Amerikaanse film ”Independence Day”.

Een aantal populaire Sci-Fi titels van Source 1 Media zijn Sightings, Teleios en The Rizen. Vanaf 2 augustus wordt hier dan ook de titel Battalion aan toegevoegd!

In Battalion zien we hoe een leger van machines uit een ander universum Los Angeles aanvalt. Dit zorgt ervoor dat er een grote wereldoorlog uitbreekt. John Blake (gespeeld door Jesse Richardson, bekend van o.a. The Pitch en White Lines), is een surfer uit Californië. Samen met een groepje Amerikaanse mariniers gaat hij het gevecht tegen de machines aan. Nadat zij aankomen in Taiwan raken ze echter betrokken bij een gevaarlijke strijd…

In Battalion is er ook een rol weggelegd voor Michael Thomson, bekend van o.a. Harry Potter and the Half-Blood Prince en The Duchess. Hij speelt de rol van Chris Jackson in de film.

Battalion is voor de liefhebber van Sci-Fi en actiethrillers een must-have! Lees de recensies van Battalion in de media hieronder.

”This is a sci-fi movie filled with plenty of action”

”Enjoyed the action and suspense of this film. It’s unpredictable at times but in a good way”

”It is a good war movie that also involves a good degree of drama, suspense, comedy, and love. It sparks various emotions at different points of the film, ones in which I think audiences will enjoy. I also think they will appreciate the acting of all the actors involved”