Blog

sep 20

Het Goede Doel dubbel LP

Het Beste van Het Goede Doel Live in de HMH

Wie kent ze niet?  De succesvolle Nederlandstalige band Het Goede Doel die in de jaren ’80 grote hits scoorde met ”Vriendschap”, ”Ik Dans Dus Ik Besta” en ”België”.

Het Goede Doel werd eind jaren zeventig opgericht. Als begeleiders van Rene Froger scoorden ze in 1989 hun grootste hit met ”Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken”. De tweede single ”Gijzelaar” werd de eerste hit van de band uit Utrecht. Met ”België” en ”Vriendschap” braken Henk en Henk op grootse schaal door.

Het Goede Doel gaf eind 2001 twee uitverkochte reünieconcerten in de HMH te Amsterdam. Na de succesvolle CD/ DVD release, komt Source 1 Media nu met een gatefold limited edition dubbel LP, bestaande uit de beste tracks van dit concert!
Het betreft een gekleurd vinyl (rood en wit) en is 180 gram. Tevens bevat de dubbel LP een openhartige inleiding van Henk Temming zelf. Hits als ”Belgie”, ”Vriendschap” en ”Vandaag” zijn inbegrepen.

Wees er snel bij want OP = OP. Er is slechts een beperkte oplage beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via sales@source1media.nl.

Tracklisting

Vinyl 1
Kant A
1. Eenvoud
2. Zwijgen
3. Vandaag
4. Net Zo Lief Gefortuneerd
5. Uit Vrije WilKant B
1. Gijzelaar/ Een Eigen Huis
2. Atoombom
3. The Sonic Ranger Rides Again
4. Iets Van Gevoel
Vinyl 2
Kant A
1. Vriendschap
2. Ik Dans, Dus Ik Besta
3. Belgie
4. In Het LevenKant B
1. Alle Mensen Wonen Op De Aarde
2. Alles Geprobeerd
3. Nooduitgang
Bekijk hier onze Het Goede Doel presentatie: https://bit.ly/2K3IiaL!