Blog

jan 02

Source 1 Media Januari Releases

De feestdagen zijn voorbij, maar wees niet getreurd, want Source 1 Media start ook dit jaar met fantastische releases! Dus kruip onder de wol en zet een leuke film aan! Deze maand brengt Source 1 Media vijf geweldige films uit, van arthouse tot actie, wij bieden het allemaal! We vertellen je alles over deze nieuwe releases in deze nieuwsbrief.

Op 3 januari starten we de maand met de film Sweet Dreams op DVD en Blu-ray. Een kat-en-muis-spel waar niemand heelhuids uit zal komen. Daarna gaan we door met de DVD van Deliver Us. Wanneer een non in een afgelegen klooster beweert dat ze onbevlekt ontvangen is, stuurt het Vaticaan een team van priesters op onderzoek uit, bezorgd over een oude profetie dat een vrouw tweelingjongens ter wereld zal brengen: de ene de Messias, de andere de Anti-Christ.

Vervolgens komt op 17 januari The Haunting of the Tower of London op DVD. Een mysterie over twee vermoorde prinsen. Daarna komt de DVD Ice Storm. Wanneer een allesverwoestende ijsstorm North Carolina bereikt, begint de hele staat dicht te vriezen. Dan hebben we nog de DVD van Dangerous Waters. Een actie/thriller over een dodelijke wraakactie.

Voor meer informatie en al onze andere titels ga naar

Source1Media.nl

Sweet Dreams

Op een afgelegen Indonesisch eiland, tijdens de nadagen van het koloniale tijdperk, valt de Nederlandse suikerfabrikant Jan plotseling dood neer voor de ogen van zijn vrouw Agathe. Hun vervreemde zoon Cornelis en zijn hoogzwangere vrouw Josefien arriveren vanuit Nederland om het familiebedrijf over te nemen. Tot ieders ontzetting blijkt Jans concubine Siti een sleutelrol in zijn testament te vervullen. Te midden van een opstand van de Indonesische arbeiders, begint een kat-en-muis-spel waar niemand heelhuids uit zal komen.

”Sweet Dreams” is een drama gecombineerd met een meedogenloze satire en een uitbundige esthetiek in een verhaal over de ondergang van het Europese kolonialisme. Winnaar van maar liefst 6 Gouden Kalveren voor Beste Film, Beste Hoofdrol Speelfilm, Beste Bijrol Speelfilm, Beste Regie, Beste Camera en Beste Costume Design.

Nederlands Box Office resultaat van €600.000,- binnen 2 weken

Sweet Dreams DVD

EAN: 8717662593840

Artikelcode: S1M2593840

Genre: Drama

Speelduur: 102 minuten

PPD: €11,09

CAP: €14,99

Beschikbaar vanaf 3 januari

Sweet Dreams Blu-ray

EAN: 8717662593857

Artikelcode: S1M2593857

Genre: Drama

Speelduur: 102 minuten

PPD: €11,09

CAP: €14,99

Beschikbaar vanaf 3 januari

Deliver Us

Wanneer een non in een afgelegen klooster beweert dat ze onbevlekt ontvangen is, stuurt het Vaticaan een team van priesters op onderzoek uit, bezorgd over een oude profetie dat een vrouw tweelingjongens ter wereld zal brengen: de ene de Messias, de andere de Anti-Christ.

“An interesting story steeped in faith and lore yet grounded in the staples of the horror film genre. It has suspense, gore, weapons, etc. and so many of the usual tropes. Most importantly, it has the legs to become a universe of its own with several sequels organically built in.” -Flickdirect.com

Deliver Us

EAN: 8717662593864

Artikelcode: S1M2593864

Genre: Horror

Speelduur: 103 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 3 januari

The Haunting Of The Tower Of London

Wanneer de overblijfselen van twee vermoorde prinsen worden ontdekt in de Tower of London, moet een verontruste priester zijn geloof opzij zetten om bevriend te raken met een mysterieuze gevangene, die bovennatuurlijke krachten heeft om met de doden te communiceren. Samen moeten ze het mysterie van de moordenaar van de prinsen oplossen, terwijl de gevangenen in de kerker van het kasteel hun bloedige lot ondergaan door toedoen van de geesten van de prinsen, die in het kasteel blijven rondspoken op zoek naar wraak.

“The Haunting of the Tower of London is an extremely entertaining film with plenty of familiar faces having a great time making a bloody mess out of history.”
-voicesfromthebalcony.combuut

The Haunting Of The Tower Of London

EAN: 8717662593871

Artikelcode: S1M2593871

Genre: Horror/Geschiedenis

Speelduur: 90 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 17 januari

Ice Storm

Wanneer een verwoestende storm North Carolina bereikt met de laagste temperaturen ooit gemeten, begint de hele staat dicht te vriezen. De vorst breidt zich steeds verder uit en neemt steeds meer steden en dorpen mee naar de afgrond en de VS is nu in de greep van een grote ramp. Terwijl de temperaturen nog kouder worden, proberen klimatologen en rampenbestrijders levens te redden en de storm te stoppen voordat de hele oostkust van Noord-Amerika dichtvriest.

”Ice Storm” is een meeslepende en aangrijpende film, doordrenkt met spanning en avontuur. Het verhaal draait om een race tegen de klok om talloze levens te redden te midden van het ijskoude genadeloze natuurgeweld. Ice Storm biedt kijkers ook de gelegenheid om na te denken over klimaatverandering en de impact ervan op onze planeet.

Ice Storm

EAN: 8717662593888

Artikelcode: S1M2593888

Genre: Actie/Sciencefiction

Speelduur: 85 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 17 januari

Dangerous Waters

De 19-jarige Rose en haar moeder Alma worden door Derek, moeder’s nieuwe vriend, uitgenodigd om mee te gaan op een zeiltocht naar Bermuda. Eenmaal op volle zee worden ze aangevallen en Alma vermoord. Rose wordt achtergelaten, maar ze zal niet wijken voordat degenen die verantwoordelijk zijn voor de moord op haar moeder dood zijn.

“Dangerous Waters is entertaining and deliriously daft and is firmly in the ‘Saturday night pizza and a six pack’ category but it’s a lot of fun and Odeya Rush at only 26 years of age is great in the role relishing every smack down.” -Anygoodfilms.com

Dangerous Waters DVD

EAN: 8717662593895

Artikelcode: S1M2593895

Genre: Actie/Thriller

Speelduur: 101 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf vanaf 17 januari

Voor meer informatie neemt u contact op met uw accountmanager of e-mail naar sales@source1media.nl.

Met vriendelijke groet,

Source 1 Media B.V.
Willem Sonnemans

Copyright © 2023 Source 1 Media, All rights reserved. Typefouten voorbehouden.

Source 1 Media B.V.
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden

info@source1media.nl
085-0047302