Blog

dec 10

Gezocht: Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Uitgever en distributeur Source 1 Media is op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) om bij ons Marketing en Communicatie afdeling stage te lopen.

Kom jij ons product- en marketingteam versterken?

Stage Marketing en Communicatie

Over ons

Vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord zijn wij op meerdere vlakken van media actief. Zo brengen wij aangekochte tv-series, documentaires, films en lifestyle content uit op digitale platforms als Amazon Prime, Videoland, Ziggo en Netflix maar ook fysiek op DVD en BLU-RAY. Voorbeelden van onze releases zijn:  Pablo Escobar (tv-serie), Parasite (film), De Libi (film), Circus Noël (film) en Guns Akimbo (film).  Maar daarnaast zijn wij ook  actief op het gebied van audio en distribueren wij content van grote artiesten zowel fysiek op vinyl en cd als ook digitaal naar partijen als Spotify, Deezer, Amazon en Apple music.

Functieomschrijving

Als stagiair(e) ga je ons helpen met het opzetten en uitvoeren van plannen op het gebied van Marketing/ Communicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzamelen en maken van content voor onze websites, aan het up-to-date houden van onze social media kanalen en het maken van nieuwsbrieven, zowel voor zakelijke klanten als voor consumenten. Daarnaast ga jij je bezig houden met ons YouTube kanaal. Je schrijft hiervoor plannen en gaat deze ook in de praktijk brengen. Er is hierbij veel ruimte voor eigen initiatief. Ook ondersteun je ons waar nodig bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Zoek jij een uitdagende, gevarieerde stageplek in de media waar jij echt een bijdrage kunt leveren, dan is dit je kans!

 Wat vragen wij?

Je volgt een HBO opleiding in de richting Media Management / Nieuwe Media / Informatie Management / Marketing / Communicatie / Commerciële Economie of vergelijkbaar.

We zoeken een enthousiast, creatief persoon met affiniteit met nieuwe media. Je kunt zelfstandig en planmatig werken, stelt je flexibel op en bent je bewust van het belang van deadlines. Je hebt gevoel voor commercie en vindt het leuk om dagelijks bezig te zijn met onze social media kanalen en websites. Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Ons aanbod

Stageperiode: minimaal 10 weken

Invulling: fulltime of parttime voor minimaal 32 uur per week

Vergoeding: in overleg

Startdatum:  in overleg

Wil jij graag stage bij ons komen lopen en sluit jouw profiel aan bij onze wensen? Stuur dan je CV + korte motivatie per e-mail naar info@source1media.nl t.a.v. Evi de Boer.

Neem ook alvast een kijkje op onze website: www.source1media.nl