Blog

jun 06

Nu leverbaar: de unieke documentaires Becoming Rocketman en Music Man in een DVD cadeaubox of op VOD

Na het succes van de documentaire-box Freddie Mercury: The King of Queen presenteren wij met trots twee documentaires over de iconische Elton John gebundeld in de unieke 2DVD-box Elton John: Becoming Rocketman. Inclusief de documentaires Becoming Rocketman en Music Man. Met exclusieve interviews en beelden wordt de waarheid onthult achter het turbulente en excentrieke leven van deze superster. Ontdek wat het voor deze jongeman kostte om ‘Rocketman’ te worden. Ook beschikbaar op VOD.

Sir Elton John is één van de meest succesvolle muzikanten van de afgelopen eeuw. Met een carrière van meer dan vier decennia en een verkoop van meer dan 300 miljoen albums is hij een van de populairste artiesten. Met zijn gekke outfits en zijn enorme brillencollectie creëerde hij een imago dat aansloot op de glamrock. Van zijn singles belandden er 56 in de Amerikaanse Top-40, 16 in de Top-10, vier op de tweede plaats en negen op de eerste. Hij heeft zes Grammy Awards, een Academy Award, een Golden Globe en een Tony Award gewonnen. Zijn succes had een verregaande invloed op de popmuziek en zorgde ervoor dat de piano binnen de rock-‘n-roll populair bleef.

Bekijk de trailer

Op dit moment is de succesvolle biografische film Rocketman te zien in maar liefst 140 bioscopen in Nederland. Rocketman is een Brits-Amerikaanse muziekfilm uit 2019 onder regie van Dexter Fletcher. De film is gebaseerd op het leven van de Britse zanger en pianist Elton John. De hoofdrollen worden vertolkt door Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas Howard.

Tijdens het openingsweekend bracht de film al ruim 25 miljoen dollar op in de Verenigde Staten. Ook in Nederland doet de film het niet slecht met een huidige box office van €750.000 en lovende recensies!

“Het leven van Elton John in Rocketman is een heerlijk rockportret van de overtreffende trap” ★★★★☆ de Volkskrant


Elton John: Becoming Rocketman

Documentaire (2DVD-box)

EAN: 8717662579363
ART. NR: S1M2579363
PPD: €10,08
CAP: €14,99

Meer info