Blog

jan 13
2021 Sneak Peak Releases Source 1 Media

2021 Sneak Preview

Het nieuwe jaar is begonnen en we wensen iedereen een gezond en mooi 2021 toe. Om het jaar goed te beginnen willen wij jullie graag een sneak preview geven wat jullie dit jaar van Source 1 Media kunnen verwachten.  Deze maand hebben we al wat prachtige bioscoopfilms op de planning,  zoals de Nederlandse Oscar inzending Buladó. Ook na januari hebben wij nog wat toppers op de planning. 

Te beginnen met een aantal klassieke horror verhalen in een nieuw jasje. Dit jaar brengen wij uit: Bram Stoker’s Van Helsing en A Werewolf in England. Spannende horrorfilms met een frisse kijk op de klassiekers. Een andere horrorfilm die in 2021 uitkomt is The Dark and The Wicked. Wanneer twee volwassen kinderen terugkeren, omdat hun vader op steven ligt. Lijkt hun moeder overgenomen te zijn door een duistere kracht. 

Verder brengen wij dit jaar uit: The Tunnel. Een Noorse film over een verkeersongeluk in een tunnel in de Noorse bergen tijdens een sneeuwstorm. Een film die al veel goeie recensies ontvangt. Redemption Day, een oorlogsfilm met Gary Dourdan (bekend van CSI) en Andy Garcia in de hoofdrol. Als de vrouw van een oorlogsheld (Dourdan) wordt ontvoerd, zet hij alles op alles om haar te redden. Tot slot als antwoord op de 2021 bioscoop release van de nieuwe Top Gun film. Brengen wij de film Top Gunner van Asylum uit. Met in dit geval in de hoofdrol Eric Roberts. 

We verwachten dat 2021 een prachtig jaar voor de film wordt en welke films Source 1 Media uitbrengt dat laten we uiteraard jullie als eerste weten! 


Releases 20 Januari 2021

Buladó

De elfjarige Kenza woont samen met haar vader Ouira en opa Weljo op een autosloperij in de binnenlanden van Curaçao. De twee mannen zijn elkaars tegenpolen: Ouira is een kordate, rationele politieagent, terwijl Weljo zich identificeert met de oorspronkelijke bewoners en de spiritualiteit van het eiland. Wanneer de relatie tussen Ouira en Weljo steeds verder op de spits gedreven wordt, zoekt de eigenzinnige Kenza vastberaden naar haar eigen weg  tussen de twee uitersten. De nuchtere mentaliteit van Ouira biedt haar niet altijd meer wat ze nodig heeft en geleidelijk stelt ze zich steeds meer open voor de mystieke en geruststellende tradities van haar opa. 

Buladó is de winnaar van de Gouden Kalf voor Beste Film 2020 én de
Nederlandse inzending voor de Oscars!

“Buladó dwingt de kijker zich over te geven aan een dromerige sfeer en laat hem uiteindelijk gehypnotiseerd de zaal verlaten.” – AD 

INFO Bulado DVD
INFO Bulado BR
Meer info

Coming Soon in 2021

Klik op de afbeeldingen op de trailers te bekijken.

A Werewolf in England