Blog

jan 26
Neema Games | Source 1 Games

NEEMA Games

Source 1 Media heeft sinds komt ook diverse bordspellen in de collectie. Op dit moment hebben wij 12 diverse spellen, die voor jong en oud leuk zijn. 

Van de puzzel Krummel met een verhaal voor kinderen vanaf 4 jaar en het kaartspel Meidenplof! speciaal gemaakt voor tienermeiden. Tot het spel It’s a Date voor koppels die al enige tijd bij elkaar zijn of het bordspel Op naar Jeruzalem waar het hele gezin toerist is in Israël.

De spellen zijn voor diverse leeftijden en niet alleen gemaakt voor een Christelijk publiek. Het zijn juist spellen die iedereen samen kan spelen om te lachen, maar ook serieuze vragen aan elkaar te kunnen stellen. Bekijk hieronder het gehele aanbod.  

Voor meer informatie neem contact op via info@source1media.nl o.v.v. Source 1 Games.


Een Boel Gevoel

Een boel gevoel is een emoji-spel voor gezinnen en professionals. In het spel vind je veertig gevoelens en veertig verschillende vragen. De gevoelens zijn onderverdeeld in vijf categorieën, die de bekendste basisemoties vertegenwoordigen: boos, bang, verdrietig, blij en fysieke emoties. Naast dat Een Boel Gevoel een zinvol spel is, levert het ook heel veel plezier en leuke gesprekstof op! 


Geheime Dienst

In het spel Geheime Dienst gaat het verhaal dat in veel landen is het gevaarlijk om Christen te zijn en moeten ze in het geheim samenkomen. De overheid ziet ze als een grote bedreiging en heeft de geheime dienst ingeschakeld. Terwijl de agenten van de geheime dienst huiszoekingen uitvoeren, patrouilleren en de grens bewaken, proberen de christenen bijbels te smokkelen en doen ze hun best het evangelie te verspreiden. Wie kun je vertrouwen. Een spel geschikt voor grote groepen van 10 tot 20 spelers en voor 2-9 spelers in de vorm van een kaartspel.


HISTO – Bijbelse Helden

Speel als eerste jouw kwintet bij elkaar met Histo – Bijbelse helden. Het volk Israël wordt bedreigd door de omliggende volken, maar gelukkig staan er dappere helden op om de vijand te verslaan. Ieder op zijn eigen manier redden ze het volk. Lukt het jou om als eerste deze mannen of vrouwen te verzamelen en Gods volk te redden uit de benarde situatie? 

Histo – Bijbelse Helden is een spel waarbij de geschiedenis en Gods woord samenkomen in de vorm van een kaart spel. Een snel en strategisch spel dat je makkelijk tussendoor kunt spelen of uren achter elkaar met het gezin. 


It’s a Date

It’s a Date is het liefdesspel voor twee, waarbij jullie strijden om je ideale date. Want waar de ene persoon warm loopt voor een diner voor twee, wordt de ander vrolijk van een zinderend slaapkameravontuur. Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel. Een spel speciaal geschikt voor stellen die al langer bij elkaar zijn. 


Kaarten op Tafel (Reiseditie)

Kaarten op Tafel is een spel waarbij je elkaar beter leert kennen. Het spel is een perfecte ijsbreker en kennismakingsspel. Het biedt je de mogelijkheid om op een leuke, ontspannen en beetje prikkelende manier met elkaar in gesprek te raken over jezelf. Een spel om bij elkaar in de kaart te kijken. 


Krummel

Krummel is een rups. Een heel gewone rups. Maar Krummel wil niet gewoon zijn. Hij wil een huisje, net als de slak of stippen op zijn rug. Maar dan gebeurt er iets hee bijzonders met Krummel.

Krummel is een legpuzzel met een verhaal. Op de achterkant van de doos staat het verhaal van Krummel wat voorgelezen kan worden tijdens het maken van deze leuke puzzel voor kinderen. 


Meidenplof

Bij het kaartspel Meidenplof! wisselen snelheid en diepgang elkaar af. Win kaarten van je tegenstanders met een snelle mep op tafel en stel elkaar vragen over diverse thema’s. Meidenplof! is het perfecte spel voor tienermeiden. 


Op naar Jeruzalem

Leer Israël al reizend kennen met het bordspel Op naar Jeruzalem. In het spel ben jij de toerist, die zoveel mogelijk plaatsen en wetenswaardigheden verzameld uit de hele geschiedenis. Maar je reist niet zonder problemen. Zo kun je vertragingen oplopen en dat kan je wetenswaardigheden kosten. Wie verzamelt de meeste kennis? En wiens wetenswaardigheden zijn het meeste waard?


Schapenkoning

Wordt jij de Schapenkoning en weet jij de grootste kudden te verzamelen? Zie je de andere herders loeren op je schaapskudde? Het liefst pakken ze jouw schapen af en maken ze hun eigen kudde groter, zonder zilverstukken te betalen. En dan is er ook nog het Jacobschaap, dat je niks dan ellende bezorgt. Je moet hard werken om je schapen veilig en in leven te houden in het oude Midden-Oosten, omringd door de andere herders. Verzamel jij de grootste kudde?


TRIPLO

TRIPLO is een leuk spel voor het hele gezin. Het daagt zowel kinderen als volwassen uit om als eerst de juiste kaartjes aan elkaar te verbinden. Verhalen uit de Bijbel zijn de basis voor de triplo’s (set van drie). Ze vertellen verhalen waarin je vanuit de ene situatie in de andere komt door iets wat Jezus heeft gedaan. Elke triplo heeft een eigen kleurrand en nummer, dus iedereen kan dit spel spelen. Wie de meeste triplo’s heeft wint! 


Vis-je of niet?

Vis-je of niet? is een spel wat serieuze gesprekken op levert, maar waar ook een hoop bij gelachen wordt. Pak een kaart van de stapel met 120 Visje-teksten, rol de achthoekige dobbelsteen en ontdek welke opdracht je moet uitvoeren. Moet je zeggen of je het eens bent met de tekst of niet? Moet je de Bijbelse link ervan aantonen? Moet je een minidebat houden? Of hak je de tekst in tweeën en moet iedereen er een ander einde voor bedenken?


Plof!

*Niet meer verkrijgbaar

PLOF! is een vragenspel dat vanuit Youth for Christ Nederland is ontwikkeld. Het spel is gemaakt in de jongerencentra van Youth for Christ met jongeren en jongerenwerkers. Bij PLOF! wisselen snelheid en diepgang elkaar af. Win kaarten van je tegenstanders met een snelle mep op tafel en stel elkaar vragen over diverse thema’s. 


Voor meer informatie en of vragen neem contact op via info@source1media.nl o.v.v. Source 1 Games.