Blog

jan 26
Source 1 Games Introductie

Introductie Source 1 Games

Sinds eind 2020 verkoopt Source 1 Media ook spellen onder de noemer Source 1 Games. De spellen die wij op dit moment hebben zijn kaart- en bordspellen van Neema Games en The Gamefantry. Vanwege de lockdown zitten veel mensen thuis en zijn spelletjes populairder dan ooit en dat merken ook wij.

Wij hebben in totaal vier spellen van het jonge Nederlandse bedrijf The Gamefantry en maar liefst twaalf diverse spellen van Neema. De spellen zijn voor jong en oud en voor kleine en grote groepen. Een mooie toevoeging aan elke spellenkast.

Op dit moment zijn onze top 5 best verkopende spellen:

  1. Kaarten op Tafel (Neema)
  2. Een Boel Gevoel (Neema)
  3. Afritoria (The Gamefantry)
  4. Op naar Jeruzalem (Neema)
  5. Royal en Riots (The Gamefantry)

Voor meer informatie en vragen, neem gerust contact met ons op via info@source1media.nl o.v.v. Source 1 Games.


The Gamefantry

The Gamefantry is een jong Nederlands bedrijf, die zo veel mogelijk werkt met personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen zij door unieke leer- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden aan de hand van hun spellen. Op dit moment hebben wij vier spellen van The Gamefantry die wij verkopen. 


Chameleon

Dappere kameleons, met flink wat trek, gaan met elkaar de strijd aan om te kijken wie van hen de beste jager is. Jaar pas op…de overvliegende arenden vormen een bedreiging voor de jagende kameleons. 

Dappere kameleons gaan met elkaar de strijd aan om te kijken wie van hen de beste jager is. Ze kiezen in het tropische woud vijf jaagplekken waar ze zoveel mogelijk insecten proberen te vangen. Deze diverse plekken laten de kameleons van kleur verschieten zodat ze niet opvallen. De kameleons zijn om hun beurt weer een smakelijk hapje voor de arenden. Vlucht achter een tropisch blad om niet in de bek van de arend te verdwijnen!

Source-1-Games-_-INFO-_Chameleon

Afritoria

Het speelt zich af op de Afrikaanse wild parken: Serengeti, Ngorongoro, Masai Mara en Kgalagadi. Wilde dieren zoeken naar ene eigenterretorium, een plek waar voldoende voedsel te vinden is. Om een stuk grond te bemachtigen, jagen zij de dieren wie er op dat moment zijn. Eenmaal een stukje land gevonden, zijn de dieren nog niet veilig. Jachtopzieners en vooral stropers kunnen verhoudingen ruw verstoren.


Royals & Riots

In Royals en Riots is de koning de baas. Althans, nog wel. Er heerst armoede, onrust neemt de overhand en een opstand is aanstaande. Alleen de charismatische prinsen kunnen een revolutie in de kiem smoren, tenminste, als ze nog niet zijn uitgespeeld. Hark op sluwe wijze je punten binnen. Maar wees voorzichtig! De dief en de beul staan klaar om toe te slaan.


Battles & Builders

Machtige wereldrijken wedijveren met elkaar om hun invloed te vergroten. Steden worden belegerd, in open velden vinden epische gevechten plaats en diverse koninkrijken worden geannexeerd. Tegelijkertijd worden er imposante bouwwerken gebouwd: tempels voor de goden en paleizen voor de machtige heersers. Wie verovert het grootste gebied en bouwt de mooiste gebouwen?


NEEMA

Als spellenuitgever ontwikkelt NEEMA Games kwalitatief hoogwaardige en originele bord- en kaartspellen voor de nationale en internationale markt. Spellen die willen inspireren op een vermakelijke manier. Het ene spel is verdiepend en expliciet. Het andere spel is om samen plezier te hebben. 


Een Boel Gevoel

Een boel gevoel is een emoji-spel voor gezinnen en professionals. In het spel vind je veertig gevoelens en veertig verschillende vragen. De gevoelens zijn onderverdeeld in vijf categorieën, die de bekendste basisemoties vertegenwoordigen: boos, bang, verdrietig, blij en fysieke emoties. Naast dat Een Boel Gevoel een zinvol spel is, levert het ook heel veel plezier en leuke gesprekstof op! 


Geheime Dienst

In het spel Geheime Dienst gaat het verhaal dat in veel landen is het gevaarlijk om Christen te zijn en moeten ze in het geheim samenkomen. De overheid ziet ze als een grote bedreiging en heeft de geheime dienst ingeschakeld. Terwijl de agenten van de geheime dienst huiszoekingen uitvoeren, patrouilleren en de grens bewaken, proberen de christenen bijbels te smokkelen en doen ze hun best het evangelie te verspreiden. Wie kun je vertrouwen. Een spel geschikt voor grote groepen van 10 tot 20 spelers en voor 2-9 spelers in de vorm van een kaartspel.


HISTO – Bijbelse Helden

Speel als eerste jouw kwintet bij elkaar met Histo – Bijbelse helden. Het volk Israël wordt bedreigd door de omliggende volken, maar gelukkig staan er dappere helden op om de vijand te verslaan. Ieder op zijn eigen manier redden ze het volk. Lukt het jou om als eerste deze mannen of vrouwen te verzamelen en Gods volk te redden uit de benarde situatie? 

Histo – Bijbelse Helden is een spel waarbij de geschiedenis en gods woord samenkomen in de vorm van een kaart spel. Een snel en stragtegisch spel dat je makkelijk tussendoort kunt spelen of uren achter elkaar met het gezin. 


It’s a Date

It’s a Date is het liefdesspel voor twee, waarbij jullie strijden om je ideale date. Want waar de ene persoon warm loopt voor een diner voor twee, wordt de ander vrolijk van een zinderend slaapkameravontuur. Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel. Een spel sepciaal geschikt voor stellen die al langer bij elkaar zijn. 


Kaarten op Tafel 

Kaarten op Tafel is een spel waarbij je elkaar beter leert kennen. Het spel is een perfecte ijsbreker en kennismakingsspel. Het biedt je de mogelijkheid om op een leuke, ontspannen en beetje prikkelende manier met elkaar in gesprek te raken over jezelf. Een spel om bij elkaar in de kaart te kijken. 


Krummel

Krummel is een rups. Een heel gewone rups. Maar Krummel wil niet gewoon zijn. Hij wil een huisje, net als de slak of stippen op zijn rug. Maar dan gebeurt er iets hee bijzonders met Krummel..

Krummel is een legpuzzel met een verhaal. Op de achterkant van de doos staat het verhaal van Krummel wat voorgelezen kan worden tijdens het maken van deze leuke puzzel voor kinderen. 


Meidenplof!

Bij het kaartspel Meidenplof! wisselen snelheid en diepgang elkaar af. Win kaarten van je tegenstanders met een snelle mep op tafel en stel elkaar vragen over diverse thema’s. Meidenplof! is het perfecte spel voor tienermeiden. 


Op naar Jeruzalem

Leer Israël al reizend kennen met het bordspel Op naar Jeruzalem. In het spel ben jij de toerist, die zoveel mogelijk plaatsen en wetenswaardigheden verzameld uit de hele geschiedenis. Maar je reist niet zonder problemen. Zo kun je vertragingen oplopen en dat kan je wetenswaardigheden kosten. Wie verzamelt de meeste kennis? En wiens wetenswaardigheden zijn het meeste waard?


Schapenkoning

Wordt jij de Schapenkoning en weet jij de grootste kudden te verzamelen? Zie je de andere herders loeren op je schaapskudde? Het liefst pakken ze jouw schapen af en maken ze hun eigen kudde groter, zonder zilverstukken te betalen. En dan is er ook nog het Jacobschaap, dat je niks dan ellende bezorgt. Je moet hard werken om je schapen veilig en in leven te houden in het oude Midden-Oosten, omringd door de andere herders. Verzamel jij de grootste kudde?


TRIPLO

TRIPLO is een leuk spel voor het hele gezin. Het daagt zowel kinderen als volwassen uit om als eerst de juiste kaartjes aan elkaar te verbinden. Verhalen uit de Bijbel zijn de basis voor de triplo’s (set van drie). Ze vertellen verhalen waarin je vanuit de ene situatie in de andere komt door iets wat Jezus heeft gedaan. Elke triplo heeft een eigen kleurrand en nummer, dus iedereen kan dit spel spelen. Wie de meeste triplo’s heeft wint! 


Vis-je of Niet?

Vis-je of niet? is een spel wat serieuze gesprekken op levert, maar waar ook een hoop bij gelachen wordt. Pak een kaart van de stapel met 120 Visje-teksten, rol de achthoekige dobbelsteen en ontdek welke opdracht je moet uitvoeren. Moet je zeggen of je het eens bent met de tekst of niet? Moet je de Bijbelse link ervan aantonen? Moet je een minidebat houden? Of hak je de tekst in tweeën en moet iedereen er een ander einde voor bedenken?