Blog

jan 27
The GameFantry | Source 1 Games

Vier spellen van The Gamefantry

Tijdens de wintermaanden, en zeker nu in dit corona tijdperk, is er niets gezelligers dan samen binnen een spelletje te spelen. En laat Source 1 Media nou net vier nieuwe kaart/dobbelspellen hebben!

Aan onze collectie (bord)spellen voegen wij namelijk 4 spellen van The Gamefantry toe. The Gamefantry is een jong Nederlands bedrijf, die zo veel mogelijk werkt met personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen zij door unieke leer- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden aan de hand van hun spellen. 

Op dit moment zijn er al drie spellen verkrijgbaar. ‘Chameleon’ is een dobbelspel waarbij een beetje geluk en tactiek handig is. ‘Afritoria’ een kaartspel, waarbij jezelf de vraag moet stellen ga je voor veilig of een hoge score? En tot slot ook nu verkrijgbaar ‘Royals & Riots’. Een spel met een middeleeuws thema, waar het spel altijd een verrassende wending kan nemen. 

Naast de drie spellen die nu verkrijgbaar zijn, komt deze week ook het spel 
‘Battles & Builders’ uit. Een dobbel-en-kaartspel waarbij niet alleen het grootste gebied veroveren belangrijk is maar ook de mooiste bouwwerken maken.

Voor meer informatie en vragen over de spellen neem gerust contact met ons via info@source1media.nl t.a.v. Source 1 Games.


Chameleon

Dappere kameleons, met flink wat trek, gaan met elkaar de strijd aan om te kijken wie van hen de beste jager is. Jaar pas op…de overvliegende arenden vormen een bedreiging voor de jagende kameleons. 

Dappere kameleons gaan met elkaar de strijd aan om te kijken wie van hen de beste jager is. Ze kiezen in het tropische woud vijf jaagplekken waar ze zoveel mogelijk insecten proberen te vangen. Deze diverse plekken laten de kameleons van kleur verschieten zodat ze niet opvallen. De kameleons zijn om hun beurt weer een smakelijk hapje voor de arenden. Vlucht achter een tropisch blad om niet in de bek van de arend te verdwijnen!


Afritoria

Het speelt zich af op de Afrikaanse wild parken: Serengeti, Ngorongoro, Masai Mara en Kgalagadi. Wilde dieren zoeken naar ene eigenterretorium, een plek waar voldoende voedsel te vinden is. Om een stuk grond te bemachtigen, jagen zij de dieren wie er op dat moment zijn. Eenmaal een stukje land gevonden, zijn de dieren nog niet veilig. Jachtopzieners en vooral stropers kunnen verhoudingen ruw verstoren.


Royals & Riots

In Royals en Riots is de koning de baas. Althans, nog wel. Er heerst  armoede, onrust neemt de overhand en een opstand is aanstaande. Alleen de charismatische prinsen kunnen een revolutie in de kiem smoren, tenmisnte, als ze nog niet zijn uitgespeeld. Hark op sluwe wijze je punten binnen. Maar wees voorzichtig! De dief en de beul staan klaar om toe te slaan.


Battles & Builders

Machtige wereldrijken wedijveren met elkaar om hun invloed te vergroten. Steden worden belegerd, in open velden vinden epische gevechten plaats en diverse koninkrijken worden geannexeerd. Tegelijkertijd worden er imposante bouwwerken gebouwd: tempels voor de goden en paleizen voor de machtige heersers. Wie verovert het grootste gebied en bouwt de mooiste gebouwen?


Voor meer informatie en vragen over de spellen neem gerust contact met ons via info@source1media.nl t.a.v. Source 1 Games.