Blog

sep 13

De Nederlandse Bridget Jones is terug!

Doris is terug!

Tjitske Reidinga is te zien in de verfilming van de televisieserie ‘Doris’ en met deze heerlijke vrouw in de hoofdrol belooft dat een geweldige film te worden. De Nederlandse Bridget Jones kruipt nogmaals in de huid van de klungelige maar hilarische Doris.Met de bioscoopfilm in zicht, is het een goed moment om de DVD box van de serie extra onder de aandacht te brengen. Met bekende castleden en wekelijkse trouwe kijkers is Doris een hit geworden onder het Nederlandse publiek. Tjitske Reidinga is nog altijd HOT en een icoon in de Nederlandse televisiewereld.

In de serie zien we hoe Doris Dorenbos, een charmante en ietwat onhandige 39-jarige vrouw na een scheiding samen met haar twee schoolgaande kinderen een nieuw leven start. Ze zegt haar villa vaarwel en ruilt deze in voor een benedenwoning in Amsterdam. Doris twijfelt, stuntelt en ploetert zich door haar nieuwe bestaan, maar laat zich nooit kisten.

Source 1 Media heeft ‘Doris’ de televisieserie op voorraad! Nu extra scherp geprijsd. Neem voor meer informatie contact op via sales@source1media.nl. Geniet van de hilarische momenten van Tjitske Reidinga of binge-watch de serie voordat de film te zien is in de bioscopen.

Doris – DVD 
EAN: 8717662567926
ART. NR: S1M2567926