Blog

sep 12

Burgundy: People with a Passion for Wine – Bekroonde documentaire voor wijnliefhebbers wereldwijd

De in oktober uitgebrachte, bekroonde documentaire Burgundy: People with a Passion for Wine is nu wereldwijd verkrijgbaar op de VOD platforms iTunes, Amazon, Google, Microsoft en In Demand. De DVD is ook via Amazon UK en Frankrijk verkrijgbaar met Engelse, Franse en Nederlandse ondertiteling.

De 60-minuten durende documentaire, gemaakt voor een snel groeiende groep wijnliefhebbers, poogt de wereldberoemde Franse wijnstreek Bourgogne te ontraadselen. Door middel van een kleurrijk mozaïek aan verhalen biedt de film een zeldzaam kijkje in het leven van de gepassioneerde mensen die werkzaam zijn in de wijnindustrie van de Bourgogne. De film wordt aangeprezen door vele internationaal gerenommeerde wijnschrijvers en professionals uit de wijnindustrie.

Recensies

Ben weg van je film, het is echt de Bourgogne. De sfeer en de beelden zijn prachtig vastgelegd. 
Gert Crum
Internationaal gerenommeerde wijnjournalist en -docent

Ik heb de film over de Bourgogne gezien en vond hem geweldig! Zo charmant! Ik waande me echt in de Bourgogne! Het was visueel prikkelend en hartverwarmend.
Michelle Williams
wijnschrijver
Rockin Red Blog , Snooth – Writer-in Residence

Heb genoten van de film. Goede basis om de Bourgogne te leren kennen.
James Suckling
Eén van de invloedrijkste wijnrecensenten ter wereld

Heb de film gezien en vond hem fantastisch!
Catherine Todd
wijnschrijver
Dame Wine

Zojuist Burgundy: People with a Passion for Wine gezien. Heb genoten. Gefeliciteerd met de fantastische film! Chapeau voor Rudi Goldman die de eigen identiteit van de regio goed heeft weten vast te leggen. #HighlyRecommended for #winelover-s.
Luiz Alberto (#winelover)
wijnblogger
TheWineHub.com

Burgundy: People with a Passion for Wine zal de zintuigen zeker stimuleren.
Liz Palmer
wijnschrijver

Als je van de Bourgogne en zijn wijnen houdt maar hier nog nooit geweest bent, dan is deze prachtige film echt een cadeautje.
Joe Roberts
wijnschrijver
@1winedude

Je prachtige beelden namen me mee terug naar mijn tijd in de Bourgogne en de mooie herinneringen die ik aan deze streek heb. Ik zal deze film aanbevelen aan al mijn vele wijnvrienden.
Tom Riley
wijnschrijver en -docent
The Grape Belt

Ik heb genoten van hoe je de verschillende aspecten van de Bourgogne en de Franse cultuur hebt vastgelegd. Ook waardeer ik de aspecten van het bottelen en het truffel zoeken, die heb ik nog niet eerder in een film gezien.
Dr. Elizabeth Smith
wijnschrijver
Traveling Wine Chick

Heb genoten van de film en zal hem aanbevelen aan mijn studenten. Het legt de spirit en exclusiviteit van de Bourgogne goed vast zonder te academisch of poëtisch te worden. Goed gedaan!
Stacy Sullivan Woods
CSW, CWE
Universiteit van Boston

Door jouw lens breng je het publiek naadloos de Bourgogne binnen waarin je stukjes van het leven, de liefde, de passie en het gevecht laat zien. De caleidoscoop aan verschillende scènes houden het levendig. Je hebt niet alleen de geest van de mensen en hun wijn weten te vangen, maar ook hun ziel en passie.
Bob Lipinski
food en wijnschrijver
Bob Lipinski Consulting

Filmfestivals
Winnaar: Hollywood International Independent Documentary Award – Winnaar: International Independent Film Awards – Spring Session – Finalist: Los Angeles CineFest – Officiële selectie: Wine Country Film Festival, Los Angeles Film Award, Miami Independent film Festival, Roma Cinema DOC, Wine Country Film Festival
Voor meer informatie over de film: www.burgundypeoplewithapassionforwine.com

Bekijk hier de trailer.