Blog

mei 31

De nieuwe Privacywet

Nieuwe Privacywet een feit

Beste relatie,

Het zal u niet ontgaan zijn, maar vanaf vandaag is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing in de gehele Europese Unie (EU). Dit betekent dat de privacywet omtrent persoonsgegevens zal veranderen.

Wij vinden het leuk om u als relatie op de hoogte te blijven houden van aankomende releases, uitnodigingen en ander gerelateerd nieuws. Dit willen we ook blijven doen na 25 mei 2018.

De nieuwe wetgeving verplicht overheden, bedrijven en andere organisaties aan te tonen welke persoonsgegevens ze verzamelen en hoe die worden gebruikt en beveiligd. Uw privacy is voor Source 1 Media van groot belang. Source 1 Media houdt zich dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn en dat ze altijd netjes gebruikt worden.

Toch is het van belang dat u aan ons doorgeeft of we u op de hoogte mogen blijven houden. Is dit niet het geval? Dan kunt u zich onderaan de mail ”uitschrijven” voor deze nieuwsbrief. U wordt dan direct verwijderd uit ons systeem.

We hopen uiteraard dat we u in de toekomst mogen blijven verrassen/ informeren over releases en dat u onze e-mails blijft ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Source 1 Media