Blog

mrt 21

De paastitels van Source 1 Media!

Paastitels 2018

Pasen wordt gezien als één van de belangrijkste Christelijke feesten. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging. Eerste paasdag valt dit jaar op 1 april, dus vandaar dat we door middel van deze nieuwsbrief graag voor deze tijd nog een aantal van onze populairste paastitels uitlichten!We trappen af met een paastitel koploper: namelijk Hart van Pasen – Victorie. Deze inspirerende film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Victor Torres en zet je stil bij de levens veranderende kracht van het geloof en de moed van een moeder die de hoop nooit opgeeft. Hart van Pasen – Victorie is een echte must-see in de stijl van de wereldberoemde film ”Het Kruis In De Asfaltjungle”.

De volgende titel die we graag uitlichten is The Savior. Dit is de eerste film over het leven van Jezus die gemaakt werd in het Midden-Oosten met acteurs uit het Midden-Oosten. Een unieke DVD met keuze uit de volgende (gesproken) talen: Hebreeuws, Arabisch, Farsi, Turks en Engels.

Source 1 Media is van alle markten thuis en vandaar dat we ook een leuke en innemende animatiefilm voor het hele gezin beschikbaar hebben: Aan Jezus’ Hand. In deze film zien we hoe Jericho ingesloten wordt door een groep kwajongens, totdat de vriendelijke timmerman Jezus tussenbeide komt. Wanneer Jezus wordt gearresteerd, verzamelt Jericho al zijn dierenvrienden en stelt alles in het werk om zijn nieuwe mensenvriend te redden. Gaat dit ‘m lukken…? Met stemmen van Elbert Smelt (bekend van Trinity), X-Factor winnares Sharon Kips en Ben Ketting.

We sluiten af met de titel My Son My Savior. In deze film zien we hoe het verhaal van Jezus door de ogen van Maria wordt verteld. Van de makers van de award winnende Bijbelse drama’s ”Road to Emmaus” en ”Come Follow Me”.

Natuurlijk zijn dit lang niet alle paastitels die we op voorraad hebben. Bekijk snel de presentatie via: http://bit.ly/2paqQYZ en zie welke titels we nog meer in het assortiment hebben. Voor meer informatie kunt u mailen naar sales@source1media.nl