Blog

jul 16
Familiefilms in de zomer 2020 | Source 1 Media

Familiefilms voor in de Zomervakantie

In een deel van Nederland is de zomervakantie van start gegaan en met een Nederlandse zomer in het vooruitzicht met af en toe een buitje. Hebben wij wat leuke familiefilms om als gezin lekker samen te kijken op een rij gezet. 

Nieuwe titels als Horse Camp en Minuscule 2, maar ook Kapsalon Romy en de Annie M.G. Schmidt Collectie. Leuke films voor jong en oud. 


Horse Camp

Kampeerders op Black River Farm & Ranch leren paardrijden, bouwen aan hun zelfvertrouwen en verspreiden vriendelijkheid, hoewel de tieners het niet altijd met elkaar kunnen vinden. Totdat ze besluiten hun krachten te bundelen om een relatie te helpen bloeien in romantiek.

Meer info

Minuscule 2

In dit aandoenlijke, avontuurlijke vervolg op de succesvolle animatiefilm ‘Minuscule’, komen de lieveheersbeestjes tegen wil en dank terecht in een fantastisch tropisch avontuur. Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming… de Caraïben! Tijd voor het reddingsteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?

Meer info

Annie M.G. Schmidt Collectie

Annie M.G. Schmidt was een Nederlandse dichteres en schrijfster van verzen, liedjes, boeken, toneelstukken en musicals. Annie M.G. Schmidt werd in Nederland en Vlaanderen beroemd met kinderboeken als Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet en Abeltje.

De bekende verhalen van Annie M.G. Schmidt zijn verzameld in één 8DVD-box. Met Minoes, Abeltje, Ibbeltje, Otje, Pluk van de Petteflet, Wiplala en Ja Zuster Nee Zuster. Alle films staan garant
voor veel kijk-plezier.

Meer info

Kapsalon Romy

In Kapsalon Romy ontpopt kleindochter Romy zich als tot mantelzorger van haar dementerende oma Stine. Oma is nog steeds actief als kapster en worstelt met beginnende Alzheimer. De band tussen kleindochter en oma groeit steeds meer terwijl Romy haar oma bij staat bij het runnen van de kapsalon. Als Romy ontdekt dat haar oma ook nog een ‘bucket list’ heeft besluit ze haar eigen plan te trekken om haar oma’s grootste wens in vervulling te laten komen. 

Meer info

Brammetje Baas

De energieke Brammetje is zeven jaar en kan een heleboel dingen heel goed. Er is eigenlijk maar één ding dat Brammetje helemaal niet goed kan, en dat is stil zitten. Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van de bewegelijke ongeconcentreerde Brammetje en zet alles op alles om hem in de pas te laten lopen

Meer info

Lotte op zoek naar de Draken

Het hondje Lotte krijgt een zusje, genaamd Roosi. Samen beleven ze een heel spannend avontuur. Karl de wasbeer en Viktor de vis zijn twee wetenschappers die naar het dorpje Gadgetville komen. Ze nemen deel aan een belangrijke wedstrijd. Wie erin slaagt het volkslied op te nemen van de oudste diersoort ter wereld, de mythische vuurspuwende draak, wint de hoofdprijs. Lotte en Roosi besluiten de wetenschappers te helpen met het zoeken naar de draken.

Meer info