Blog

jul 17
Juli 2020 Releases Source 1 Media

Juli 2020 Releases Source 1 Media

Het is bijna zomervakantie en ook in de maand juli staat er een aantal mooie releases titels van op het schema die wij uit brengen op DVD, Blu Ray en VOD.  De releases zullen plaats vinden op twee data’s in juli.

Op 9 juli brengen wij uit de zomerkamp film Horse Camp, de horror The Cleansing Hour en de geprezen Nederlandse film Goud. Later in de maand op 23 juli brengen wij nog eens drie titels uit te starten met de horror The Wind Walker, gevolgd door de western Eminence Hill en en film die in speelt op de actuele gebeurtenissen rond de ‘Black Lives Matter’ beweging:
River Runs Red met o.a. John Cusack. 

De zomer maand juli beloofd een mooie film maand te zijn voor ieder genre. 


Horse Camp

Kampeerders op Black River Farm and Ranch leren paardrijden, bouwen aan hun zelfvertrouwen en verspreiden vriendelijkheid, hoewel de tieners het niet altijd met elkaar kunnen vinden. Totdat ze besluiten hun krachten te bundelen om een relatie te helpen bloeien in romantiek.

“Horse Camp: A Love Tail is sure to delight audiences who love horses and camp life. The film shares about developing confidence and displaying kindness.” – Dove.org

Meer info

The Cleansing Hour

Twee jonge ondernemers boren een online goudmijn aan met The Cleansing Hour, een huiveringwekkende webcast met live exorcismes. Miljoenen kijkers wereldwijd hebben er geen benul van dat het allemaal fake is. Tot op een dag een actrice op de set verschijnt die écht bezeten blijkt te zijn. Een vlijmscherpe satire op social media en onze digitale demonen.

 “The script is fresh, and everything wrapped together resulted in a genuinely fun take on exorcism and possession in the digital age.”- Birthmoviesdeath.com

Meer info

GOUD

De jonge turnbelofte Timo en zijn gehandicapte vader Ward delen één grote droom: goud halen op de Olympische Spelen. Maar als Timo fysiotherapeute Irene ontmoet, raken nieuwe gevoelens in strijd met Timo’s toewijding aan zijn vader en de Olympische missie.

 “Goud gaat – het valt nu vast extra op – nadrukkelijk over aanraking. Van het emotioneel geremde, maar wel fysiek beleefde contact tussen de zoon en vader, die behalve pupil en trainer ook verzorger en  verzorgde zijn, in een soort omgedraaide rol: vader Ward zit in een rolstoel, is hulpbehoevend.”
-Volkskrant

Meer info

The Wind Walker

25 jaar geleden, reisde een beroemde auteur het donkere bos in om zijn grootste verhaal, The Wind Walker, te schrijven. Nu, 25 jaar later, reist zijn zoon met tegenzin terug naar de plaats van de mysterieuze dood van zijn vader – om vervolgens in een bovennatuurlijke strijd van generaties terecht te komen.

Meer info

Eminence Hill

Het is 1887 ergens in Arizona, en de brute burgeroorlog is voorbij, maar dieper in de woestenij heerst de wetteloosheid nog steeds. Er is een bloedige strijd op til wanneer de beruchte bende Tullis uit is op wraak. De broer van Royce Tullis werd onschuldig ter dood veroordeeld en opgehangen op straat nadat 12 juryleden hem schuldig bevonden. Royce wil eerherstel krijgen en is niet van plan op te geven totdat iedereen die medeverantwoordelijk is voor de dood van zijn broer een enkeltje naar de hel krijgt. Deze jacht laat een spoor na van angst, geweld, ontvoering en vrees voor een onvoorspelbare toekomst, en dwingen de wetshandhavers van de sheriff ertoe een einde te maken aan deze ellende. De jacht bereikt een hoogtepunt als hun wegen kruisen in het fanatiek christelijke dorpje Eminence Hill, waar één ding zeker is, bloed zal worden vergoten.

“The film is a wild ride. The director approaches this action western differently.”- Occhimagazine.com

Meer info

River Runs Red

Wanneer de zoon van een succesvolle rechter wordt vermoord door twee politieagenten en het systeem hen vrijlaat, vindt een geharde ervaren rechercheur enkele belastende dossiers over de agenten en de rechter. Samen met een andere rouwende vader speelt hij voor eigen rechter.

“River Runs Red is a hugely important film. The themes it explores, and the way it imparts them, make it a vital (albeit austere) piece of social commentary.”- Filminquiry.com

Meer info