Blog

nov 18

November releases van Source 1 Media

In november hoef je je niet te vervelen, dankzij de nieuwe releases van Source 1 Media. De hele familie zal gegarandeerd plezier beleven aan Mia en de Witte Leeuw. Dit ontroerende avontuur voert je mee naar het verre Afrika, dé ideale manier om even aan het winterse weer te ontsnappen.

Dat niet iedereen is zoals je op het eerste gezicht zou denken wordt duidelijk in onze twee nieuwe horrorfilms. In Bloodline heeft een leraar, gespeeld door Seann Scott (American Pie), twee hele verschillende persoonlijkheden waardoor er gruwelijke dingen gebeuren. In Lifechanger verandert de hoofdrolspeler regelmatig van gedaante, het is nooit zeker wie hij nou echt is.

Gelukkig valt er ook nog wat te lachen in november. Woody Harrelson speelt de hoofdrol in Lost in London. Je volgt hem door de straten van Londen op een absurde avond waarop alles mis lijkt te gaan. Woody Harrelson wordt in deze film vergezeld door vele collega’s, zoals Owen Wilson, Daniel Radcliffe, en Willie Nelson.


MIA EN DE WITTE LEEUW

Het leven van de tien jaar oude Mia staat op zijn kop als haar familie besluit hun huis in Londen te verruilen voor een leeuwenboerderij in Zuid-Afrika. Zij mist haar vrienden. Als de mooie witte leeuw, Charlie, wordt geboren, slaagt ze erin een nauwe band op te bouwen met de witte welp. Dat geeft haar leven weer kleur. Na drie jaar wordt Mia’s leven weer opgeschud als ze een geheim ontdekt dat haar vader verborgen houdt. Verontrust door de gedachte dat Charlie in gevaar zou kunnen zijn, besluit Mia weg te lopen en de boerderij en haar familie achter te laten. Samen met Charlie begint ze aan een epische tocht over de wilde Afrikaanse savanne, op zoek naar een ander land waar Charlie veilig en in vrijheid kan leven.

“Het levert een film op die bijzonder is omdat daadwerkelijk over drie jaar werd gefilmd” – NRCMia en de Witte Leeuw (DVD)


EAN: 8718868087652
ART. NR: SDN287652
PPD: €6.72
CAP: €9.99


Verkrijgbaar vanaf 7 november 2019

Meer info

BLOODLINE

Een keiharde en bloederige film van de makers van Get Out, Split & Insidious.

Evan, leraar en mentor op school, lijkt een keurige huisvader, een echte familieman. Een man met strikte regels. Maar al snel blijkt dat hij op gruwelijke wijze iedereen uit de weg ruimt die niet voldoet aan zijn strikte regels. Alles loopt loopt op rolletjes totdat hij een onschuldige man lijkt te hebben vermoord, diens zoon begint te vermoeden dat zijn leraar er iets mee te maken zou kunnen hebben en Evans vrouw benadert.

“Violent – borderline “gornographic” – and unapologetic. Seann William Scott delivers an ice-cold chilling performance. Great cinematography and precise direction” – Destroythebrain.comBloodline (DVD)


EAN: 8717662580031
ART. NR: S1M2580031
PPD: €6,72
CAP: €9,99

Verkrijgbaar vanaf 7 november 2019

Meer info

LIFECHANGER

Drew kan zich voordoen als eender wie door andermans lichaam over te nemen. Net zolang tot dat lichaam ontbindt. Overal waar hij komt volgt de dood en duiken lijken op. Maar Drew kent ook een zwakte in de vorm van Julia, een vrouw die hij een tijd geleden ontmoette. Met behulp van zijn gedaanteverwisselingen kan hij gemakkelijk bij haar in de buurt komen, doch gedurende een korte periode. Zijn wens om met Julia een band te scheppen kan evenwel zijn einde betekenen.

“Lifechanger is tragic, sad and ultimately lonely, ending with a story in hand that cannot be told to anyone else” -ScreenanarchyLifechanger (DVD)


EAN: 8717662580437
ART. NR: S1M2580437
PPD: €6.72
CAP: €9,99

Verkrijgbaar vanaf 14 november 2019

Meer info

LOST IN LONDON

Woody Harrelson woont in Londen. Hij heeft het moeilijk om naar huis te gaan en bij zijn familie te zijn. Hij heeft discussies met oude vrienden. De wet is hem ook niet gunstig gezind. Dat alles zorgt ervoor dat hij niet kan slagen in zijn leven. In de loop van een nacht met veel tegenspoed belandt hij tot overmaat van ramp ook nog in de gevangenis.

Lost in London is het eerste filmevent dat gelijktijdig gefilmd werd en te zien was in geselecteerde bioscopen over de hele wereld. Lost in Londen is een absurde reis door de straten van Londen die je van je stoel laat vallen van het lachen.

“Harrelson’s directorial debut is a unique work that fuses technical wizardry with self-deprecating satire” – The GuardianLost in London

EAN: 8717662580048
ART. NR: S1M2580048
PPD: €6,72
CAP: €9,99

Verkrijgbaar vanaf 14 november 2019

Meer info