Blog

jan 21

Neem een kijkje naar onze nieuwste release: Guns Akimbo!

Begin 2018 ging Daniel Radcliffe viral. Er ging een foto rond op social media met weinig tot geen context, alleen de Harry Potter acteur in een badjas, in tijgersloffen en niet te vergeten: twee pistolen in zijn handen geboord. Het bleek allemaal onderdeel te zijn van onze nieuwste release: Guns Akimbo!
Guns Akimbo, waar moeten we beginnen? Misschien bij het feit dat de acteur in de film twee pistolen aan zijn handen gemonteerd krijgt? In deze gitzwarte actie komedie wordt de nerdy videogame-ontwikkelaar Miles (Daniel Radcliffe) onbedoeld deelnemer in een illegaal spel om leven en dood, georganiseerd door een bende genaamd SKIZM. Terwijl miljoenen mensen hem via de livestream volgen moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde situatie zien te redden.
De film, die veel raakvlakken heeft met Edgar Wright’s Scott Pilgrim vs. the World, is geregisseerd door Jason Lei Howden en heeft een sterke cast met onder andere Daniel Radcliffe (Harry Potter), Samara Weaving (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Natasha Liu Bordizzo (Hotel Mumbai) en Ned Dennehy (Peaky Blinders).

Guns Akimbo is vanaf 5 maart te zien in de bioscoop!
Kijk hier de trailer