Blog

okt 19

Het Paard van Sinterklaas

Vol verwachting klopt ons hart… 

Want één van de drukste periodes van het jaar gaat bijna weer van start! Sinterklaas komt bijna weer in het land, en films over de Sint verkopen garant. Source 1 Media heeft zowel de box set als beide films los uitgegeven, zodat de kleintjes een geweldige Sinterklaas kunnen beleven. 

Hieronder willen wij graag het aanbod uitlichten, zodat u ons snel kunt berichten. Vanaf 24 oktober zijn deze films weer bij Source 1 Media te krijgen, maar wees snel, de vraag naar Het Paard van Sinterklaas zal alleen maar stijgen. 

Mailen naar sales@source1media.nl voor een prijsopgave hadden wij snel gedaan, anders ziet u wellicht de leukste Sinterklaas films van het jaar aan uw neus voorbij gaan. 

Het Paard van Sinterklaas boxset

Het Paard van Sinterklaas: Winky Wong verhuist met haar moeder vanuit China naar Nederland, waar haar vader een restaurant runt. Ze moet wennen, want hier is alles anders. Op de eerste schooldag hoort ze over Sinterklaas. Ze besluit een paard te vragen van Sinterklaas.

Waar Is Het Paard van Sinterklaas: Winky Wong mag voor het paard van Sinterklaas zorgen. Haar moeder moet in het ziekenhuis liggen door een verhoogde bloeddruk en haar zwangerschap. Winky voelt zich alleen en besluit naar het paard van Sinterklaas te gaan. Maar dan ontsnapt het paard… Wat nu?

Het Paard van Sinterklaas boxset (DVD)

EAN: 8718868087515
ART. NR: SDN287515
Genre: Kids, Familie


Het Paard van Sinterklaas

Het Paard van Sinterklaas (DVD)
EAN: 871886808714
ART. NR: SDN287164
Genre: Kids, Familie


Waar is het Paard van Sinterklaas?

Waar is het Paard van Sinterklaas? (DVD)
EAN: 8718868087171
ART. NR: SDN287171
Genre: Kids, Familie