Blog

mei 31

Source 1 Media juni releases

In juni brengt Source 1 Media weer een mooie variatie aan titels uit. Een western, een animatiefilm, drie horrorfilms en weer een nieuwe Rail Away dvd. 

We starten op 9 juni met Skinwalker, een western die gaat over een demoon die wordt bevrijd wanneer een inheemse Amerikaanse begraafplaats wordt geplunderd. Hierna volgt The Djinn, een horrorfilm over een 12-jarige die een deal maakt met een demonisch monster. Om daarnaast nog te ontspannen, hebben we yoga voor de ogen: Rail Away nr. 67, met de allernieuwste afleveringen van dit goed gewaardeerde programma. Ideaal als cadeau voor Vaderdag.

Op 16 juni starten we met een fantastisch geanimeerde familiefilm die op dit moment in de Nederlandse bioscopen draait, Felix op zoek naar de schat van M. In deze film gaat Felix op zoek naar zijn vader die twee jaar geleden op zee verdween. Na deze animatiefilm, slaan we het roer om met de horrorfilm TheExorcism of God. Een nagelbijtende film over een priester die voor een duivels dilemma komt te staan. Als laatste sluiten we de maand af met de release van Dinosaur Hotel. Een film waarin deelnemers van een geheime spelshow de nacht zien te moeten overleven, terwijl ze worden achternagezeten door dinosaurussen, om een grote geldprijs te winnen.

9 juni releases

Skinwalker

Na het plunderen van een inheemse Amerikaanse begraafplaats, laat een nietsvermoedende jager de legendarische Skinwalker, een vormveranderende demon, los. Ooit gedacht dat het slechts een legende was, keert dit sterke verhaal terug uit het graf om wraak te nemen op iedereen die ongelukkig genoeg is om zijn pad te kruisen.

“The film manages to nail the look of the Old West and the cast are above par too…”
Mybloodyreviews.com

Skinwalker (DVD)

EAN: 8717662586750
ART. NR: S1M2586750
Genre: Western, Thriller
PPD: € 7,39
CAP: € 9,99

Verkrijgbaar vanaf 9 juni 2022

Ook beschikbaar op VOD!

The Djinn

Na de dood van zijn moeder verhuist Dylan, een 12-jarig jongetje zonder stem, naar een nieuwe flat met zijn vader. Eenzamer dan ooit, vestigt hij al zijn hoop op een mysterieus spreukenboek dat hij in de flat aantreft. Het boek kan zijn vurigste wens – een stem hebben – inwilligen. Maar voor wat, hoort wat. Zijn ziel, in dit geval. Een lugubere djinn komt de tol opeisen. Pas dus op met wat je wenst. 

“There’s not an ounce of fat here, just a streamlined story packed with intensity and scares. Charbonier and Powell spin gold out of hay, weaving a chilling fairy tale that keeps you engaged throughout.”
Bloody-disgusting.com

“Scary and harrowing with a shocking and impactful ending. The acting is perfect, and the visuals are a masterclass in creating tension.”
Filmthreat.com

The Djinn (DVD)

EAN: 8717662586583
ART. NR: S1M2586583
Genre: Horror
PPD: € 7.39
CAP: € 9,99

Verkrijgbaar vanaf 9 juni 2022


Rail Away Nr.67

Rail Away is een fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld. In iedere afl evering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Rijdend door natuurschoon, maken we kennis met de geschiedenis van het gebied, leren we regionale gebruiken en culturen kennen, en bezoeken we toeristische attracties.

Met de routes
Duitsland: Donaueschingen – Sigmaringen – Gammertingen
Italië: Rovereto – Trento – Cles – Mezzana
Sardinië: Mandas – Laconi – Sorgono
Nederland: Zwolle – Deventer – Zutphen
Duitsland: Weizen – Blumberg

5 afleveringen van 25 minuten
Yoga voor de ogen!

Rail Away Nr. 67 (DVD)

EAN: 8717662586521
ART. NR: S1M2586521
Genre: Documentaire
PPD: € 11.09
CAP: € 14.99

Verkrijgbaar vanaf 9 juni 2022

16 juni releases

Felix op zoek naar de Schat van M

Ervan overtuigd dat zijn vader, die twee jaar geleden op zee verdween, nog leeft, gaat de 12-jarige Felix op zoek naar hem in het gezelschap van Old Tom, een gepensioneerde visser; Squawk, een stelende eenbenige papegaai en Rover, een kat die zich gedraagt als een hond. Hun reis brengt ze naar het Donker Schaduweiland, waar een geheime gemeenschap in een ondergrondse stad woont. De leider van deze stad is de verwaande Morgäa, bezitter van een kostbaar geheime schat.

Geheel Nederlands ingesproken!
Speelt in Nederlandse bioscopen sinds 16 februari 2022.


“combineert vrolijke, kleurrijke en koddige animaties met een nauwgezet oog voor detail”
Cinemagazine.nl

Felix op zoek naar de Schat van M (DVD)

EAN: 8718868087911
ART. NR: SDN287911
Genre: Familie, Animatie
PPD: € 7,39
CAP: € 9,99

Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2022


The Exorcism of God

Een voormalig exorcist begraaft zich in anoniem liefdadigheidswerk om te boeten voor een gruwelijke zonde uit zijn verleden. Maar zijn innerlijke demon bestaat écht. En wanneer die zich opnieuw manifesteert, komt de priester voor een duivels dilemma te staan. Zijn zonde opbiechten en zichzelf verliezen, of zijn geliefde kerkgemeenschap te gronde richten. 

“So much works so extremely well in this movie, which is why it is definitely worth watching. Any fan of exorcism movies (or The Exorcist in particular) should not miss out on this one!”
Heavenofhorror.com

“This movie will definitely appeal to anyone who is a fan of a good exorcism. 4 out 5 stars.”
Grimoireofhorror.com

The Exorcism of God (DVD)

EAN: 8717662586569
ART. NR: S1M2586569
Genre: Horror
PPD: € 7,39
CAP: € 9.99

Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2022


Dinosaur Hotel

Sienna is wanhopig en doet mee aan een geheime spelshow om een grote geldprijs te winnen. Dinosaurussen beginnen echter op haar te jagen voor het vermaak van de rijken. Kan zij de laatste zijn die de gruwelijke nacht overleeft om de prijs te winnen?

Dinosaurussen blijven populair! Zeker met de release van Jurassic World Dominion in juni 2022.

Dinosaur Hotel (DVD)
EAN: 8717662586767
ART. NR: S1M2586767
Genre: Actie, Horror
PPD: € 7,39
CAP: € 9,99

Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2022

Ook beschikbaar op VOD!