Blog

okt 18

Source 1 Media kerstfilms 2022

Eén van de mooiste tijden van het jaar staat weer voor de deur. Binnen no time is het weer Kerst! Tijd om samen met dierbaren een mooie kerstfilm op te zetten. Gelukkig heeft Source 1 Media een prachtig aanbod kerstfilms beschikbaar op DVD!

It’s A Wonderful Life

George Bailey, een inwoner van het kleine stadje Bedford Falls, wil de wereld zien en grootse dingen doen. Omstandigheden en zijn eigen karakter dwingen hem echter in zijn geboortestadje te blijven om er een, volgens hem, saai leven te leiden. Wanneer de zaken slecht beginnen te gaan en het leven hem niets meer te bieden heeft, wil George er een einde aan maken. Zijn engelbewaarder Clarence denkt daar echter anders over en toont hem wat er van Bedford Falls zou zijn geworden zonder zijn inzet…

Genomineerd voor vijf Oscars!

It’s A Wonderful Life (DVD)

EAN: 8717662569609
ART. NR: S1M2569609
Genre: Familie, Komedie


The Heart Of Christmas

The Heart of Christmas is een hartverwarmende film over hoop en compassie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dit ontroerende drama zal alle kleine problemen in het leven weer in perspectief brengen en zorgt ervoor dat je de kleine dingen in het leven weer waardeert.

Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. 

The Heart Of Christmas (DVD)
EAN: 8717662569432
ART. NR: S1M2569432
Genre: Familie


De Notenkraker

Het is kerstavond en de Silberhaus kinderen zijn blij dat de feestdagen gaan beginnen. Marie en Fritz spelen in de kinderkamer wanneer hun peetvader meneer Drosselmayer aankomt. De peetvader geeft de kinderen een vroeg kerstcadeau, een Notenkraker. Als de Notenkraker tot leven komt is Marie getuige van een grote strijd tussen een enorm leger geleid door de Notenkraker en een verschrikkelijke peloton van muizen onder bevel van Koning Muis. 

Spannende film voor de kleintjes!

De Notenkraker (DVD)
EAN: 8717662571664
ART. NR: S1M2571664
Genre: Kids


Spookuil

De 9-jarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Haar ouders hebben het altijd zó druk. Als plotseling blijkt dat haar beide ouders naar het buitenland moeten voor hun werk, in plaats van thuis Kerst te vieren, brengt het meisje onverwachts haar wintervakantie door bij haar grootvader. Tot dat moment wist ze helemaal niet dat ze een opa had. Het Kerstverhaal eindigt in een verzoening tussen de opa en de vader. De hele familie viert een bijzondere hereniging en een prachtig eindejaarsfeest.

Ontroerende film over het belang van familie.

Spookuil (DVD)
EAN: 87178868087737
ART. NR: SDN287737
Genre: Familie


Let There Be Light

Nadat dr. Sol Harkens zijn jongste zoon verloren heeft aan kanker, verliest hij zijn geloof en wordt hij een fervent aanhanger van het atheïsme. Door het schrijven van bestseller boeken en houden van speeches waarin hij God belachelijk maakt en het christendom hard aanvalt, is zijn populariteit en succes enorm. Maar ondanks alle roem bevindt zijn leven zich in een neergaande spiraal. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en voor zijn twee overgebleven zonen is hij allang geen echte vader meer. Alcohol lijkt dé manier om de pijn en leegte in zijn leven te vullen. Als hij na het zoveelste feestje met teveel drank op achter het stuur kruipt, gaat het mis, met een ernstig auto-ongeluk tot gevolg. Hij is vier minuten klinisch dood maar kan worden gereanimeerd. Wat zich tijdens deze vier minuten afspeelt, zal zijn kijk op het leven drastisch veranderen.

Indrukwekkende dramafilm over verlies van het geloof. 

Let There Be Light (DVD)

EAN: 8717662582974
ART. NR: S1M2582974
Genre: Drama


Krampus – The Christmas Devil

Special agent Jeremy Duffin leidt een duister leven vol herinneringen aan zijn verleden. Hij werd als kind ontvoerd en in een wak van een bevroren meer gegooid. Daar werd hij voor dood achtergelaten. Jeremy herkent een patroon in de verdwijning en dood van kinderen die op dezelfde manier eindigen als hij had kunnen eindigen. Hij begint een persoonlijke zoektocht naar de man die de rust in het normaal zo rustige stadje Pennsylvania verstoort.

Spannende horrorfilm over een eeuwenoude legende.

Krampus – The Christmas Devil (DVD)
EAN: 8717662569579
ART. NR: S1M2569579
Genre: Horror


In De Hemel Sneeuwt Het

Emotionele film over Kerstmis en teleurstellingen, hoop en verwachtingen, met soms onvoorziene gevolgen. Het is een verfilming naar het gelijknamige boek van Astrid Ruppert, waarbij we verschillende bewoners van een flat volgen rond 23 en 24 december.

Grote Kerst hit in Duitsland!

In De Hemel Sneeuwt Het (DVD)

EAN: 8717662569470
ART. NR: S1M2569470
Genre: Drama


Vrolijke Kerst

De 20-delige tv-serie Vrolijke Kerst gaat over de steenrijke familie Vrolijk, die op een overdadige Sinterklaasavond ontdekt dat ze helemaal niet rijk meer zijn. Het gezin wordt uit huis gezet en vindt met de hulp van huishoudster Nina onderdak in een anti kraakpand tussen andere nieuwe armen. Terwijl vader Maarten en moeder Eva het moeilijk hebben met zichzelf en elkaar en grote broer Thomas (15) en zusje Emma (7) vreselijk moeten wennen aan de nieuwe situatie, probeert Lucas (10) er het beste van te maken. Zijn hoogste doel is een vrolijke kerst voor de hele familie! 

200 minuten kijkplezier voor het hele gezin!

Vrolijke Kerst (DVD)
EAN: 8718868087232
ART. NR: SDN287232
Genre: Familie


Christmas With A Capital C

Het Kerstfeest is een feest van blijdschap, maar de tradities en het verhaal van Kerstmis komen onder vuur te liggen als jurist Mitch Bright terugkeert naar zijn geboortedorp Trapper Falls in Alaska. De inwoners van het kleine dorp die altijd met veel enthousiasme hun woonplaats versieren met een kerststal en andere kerstversierselen raken verwikkeld in een hevige juridische strijd met Mitch, die niets heeft met het kerstverhaal en er alles voor doet om dit christelijke feest te bannen uit het straatbeeld.

Leuke familie film over het belang van Kerst.

Christmas With A Capital C (DVD)
EAN: 9789491001543
ART. NR: NM1543
Genre: Familie, Komedie