Blog

aug 21

Source 1 Media September Releases

De zomer is helaas weer bijna op z’n retour en de lange avonden op het terras worden daarmee omgeruild met een filmpje kijken op de bank. Source 1 Media brengt in september weer vijf topfilms uit waarvan één op Blu-ray om die vraag te vervullen. In deze nieuwbrief informeren we je graag over de nieuwe releases!

Op 7 september starten we de maand met de bioscoopfilm Savage Salvation op DVD en Blu-ray. Onder een laagje spectaculaire actie verbergt de film een schrijnende aanklacht tegen de plaag die Amerika al decennia in een ijzeren wurggreep houdt. Met Robert de Niro, John Malkovich en Jack Hutson. Daarna gaan we door met de DVD van Shark Waters. Een vermakelijke haaienfilm ideaal voor de nazomer over een boottrip die verandert in een gruwelijk bloedbad wanneer een groep grote witte haaien een boot aanvalt. Vervolgens hebben we de DVD van de film Werewolf Castle. Een amuserend fantasierijk avontuur wat zich afspeelt in de middeleeuwen waarin een groep ridders het moet opnemen tegen bloedlustige weerwolven!

Dan op 21 september komen we met de DVD van de film San Francisco Megaquake. De ultieme rampenfilm produceert door The Asylum waarin de aarde letterlijk onder je voeten vandaan trilt. Tot slot sluiten we de maand af met de DVD van S.O.S. Survive or Sacrifice. Deze meeslepende thriller zal je op het puntje van je stoel houden, terwijl de personages worstelen om te overleven tegen alle verwachtingen in.

Savage Salvation

Wanneer de aanstaande bruid van Shelby bezwijkt aan een overdosis oxycodon begint hij, gewapend met een spijkerpistool, aan een moordpartij naar de top van de drugsketen. Aan Sheriff Church (Robert De Niro) de taak om hem te stoppen.

Onder een laagje spectaculaire actie verbergt Savage Salvation van regisseur-producer Randall Emmett een schrijnende aanklacht tegen de plaag die Amerika al decennia in een ijzeren wurggreep houdt.

“Very respectable: the two protagonists in love are played by Willa Fitzgerald and by a feral and effective Jack Huston, while the two think about the tragic love story with final revenge. heavyweights of American cinema: the Oscar winner Robert De Niro (here in the role of the rough sheriff Church) and an unprecedented John Malkovich.” -Filmhype.com

Savage Salvation

DVD

EAN: 8717662591952

Artikelcode: S1M2591952

Genre: Actie

Speelduur: 101 minuten

PPD: €9,61

CAP: €12,99

Beschikbaar vanaf 7 September

Savage Salvation

Blu-Ray

EAN: 8717662591969

Artikelcode: S1M2591969

Genre: Actie

Speelduur: 101 minuten

PPD: €9,61

CAP: €12,99

Beschikbaar vanaf 7 September

Shark Waters

Grote witte haaien vallen een vissersboot aan, waardoor er een gat in de boot komt. Er ontstaat paniek, want de kustlijn is kilometers verderop. Degenen die aan boord zijn moeten vechten voor hun leven, voordat ze verdrinken of opgegeten worden door de haaien.

Een zomerse boottrip verandert in een gruwelijk bloedbad wanneer een groep haaien een vissersboot aanvalt met een groep studenten als prooi. Nu moeten ze vechten voor hun leven om de kustlijn te halen. Geproduceerd door The Asylum.

Shark Waters DVD

EAN: 8717662591976

Artikelcode: S1M2591976

Genre: Horror/Thriller

Speelduur: 85 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 7 september

Werewolf Castle

Na een reeks lokale moorden en verdwijningen krijgen Horrace, Jane en halfweerwolf Archie de opdracht van de onrustige lokale dorpelingen om vreemde gebeurtenissen in een nabijgelegen gotisch kasteel te onderzoeken. Samen met een kleine groep dappere vrijwilligers, ontdekken ze al vrij snel ze dat ze niet de enige gasten zijn in het kasteel in het kasteel zijn…

“Writer and director Charlie Steeds has once again proven himself to be a gifted horror filmmaker, and audiences looking for a fun and brutal horror adventure set during the Middle Ages will have a great time with Werewolf Castle.” -Dreadcentral.com

Werewolf Castle DVD

EAN: 8717662591983

Artikelcode: S1M2591983

Genre: Horror/Thriller

Speelduur: 92 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 7 september

San Francisco Megaquake

Terwijl een megabeving San Francisco bedreigt, richt een reeks voorschokken al grote schade aan in de stad. Een elite team van hulpdiensten en rampen experts komt samen in het verwachte epicentrum en werkt onvermoeibaar om zoveel mogelijk levens te redden voordat de stad met de grond gelijk is gemaakt.

Ervaar de ultieme rampenfilm met San Francisco Megaquake, waarin de aarde letterlijk onder je voeten trilt. Geproduceerd door The Asylum

San Fransisco Megaquake DVD

EAN: 8717662591990

Artikelcode: S1M2591990

Genre: Actie/Sci-fi

Speelduur: 84 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 21 September

S.O.S. Survive or Sacrifice

Een rit met een heteluchtballon op Cyprus neemt een gevaarlijke wending wanneer hij losraakt en de passagiers opstijgen zonder piloot. Terwijl ze ver over de oceaan zweven, is het een wanhopige strijd voor hun leven waarbij elke keuze die ze maken het verschil kan maken voor hun overleven. De jongere zus van een van de passagiers is hun enige hoop op redding, maar kan ze hen op tijd bereiken?

Deze meeslepende thriller zal je op het puntje van je stoel houden, terwijl de personages vechten om te overleven. Met meeslepende actie en onvoorspelbare plotwendingen is S.O.S. Survive or Sacrifice een film die je niet wilt missen.

S.O.S. Survive or Sacrifice DVD

EAN: 8717662592010

Artikelcode: S1M2592010

Genre: Thriller

Speelduur: 90 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 21 September

Voor meer informatie neemt u contact op met uw accountmanager of e-mail naar sales@source1media.nl.

Met vriendelijke groet,

Source 1 Media B.V.
Willem Sonnemans

Copyright © 2023 Source 1 Media, All rights reserved.Typefouten voorbehouden.

Source 1 Media B.V.
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden

info@source1media.nl
085-0047302