Blog

aug 21

Source 1 Media Augustus Releases

Deze maand komt Source 1 Media weer met 6 nieuwe top releases op DVD, waaronder twee bioscoopfilms! Genoeg om naar uit te kijken dus. In deze nieuwbrief informeren we je graag over de nieuwe releases.

Op 10 augustus beginnen we de maand met de DVD van War of the Worlds: The Attack. H.G. Wells’ roman uit 1898 heeft al tal van bewerkingen geïnspireerd. Deze update verlegt de actie resoluut naar het heden en blaast de Sci-fi klassieker met verbluffende special fx en een frisse, eigentijdse cast nieuw leven in. Hierna gaan we door met de haaienfilm Megalodon Rising op DVD. Een overlevingsreis tegen een prehistorische haai met kolossale proporties. Vervolgens hebben we de DVD van de Nederlandse arthouse film Goodbye Stranger. Een drama/komedie over een jonge ‘playlist curator’ die kans maakt op een grote promotie, wat zich afspeelt in een hip met zon overbakken Amsterdam “Reis door de nacht voor een nieuwe generatie” ★★★ -NRC De film is sinds 20 april te zien in Nederlandse bioscopen.

Vervolgens op 23 augustus gaan we door met de DVD van Superkat Maurice. Deze animatiefilm met een zeer groot bioscoopsucces in Nederland gaat over een kat die een snoot plannetje speelt om goedgelovige dorpelingen te beroven van hun zuurverdiende poen. “This is a film with a lot of charm and gives cinema its most lovable rats since Ratatouille.” ★★★ -The Guardian Hierna gaan we verder met de DVD van de horrorfilm From Black. In de film verweven onderhuidse malaise en bovennatuurlijke gruwel zich naadloos tot een wurgende horrorthriller over verlies, wanhoop en de kans op verlossing. Tot slot komen we met de DVD van de film The Huntress of Auschwitz. De film volgt een bekwame en vastberaden vrouwelijke huurling terwijl ze op een gevaarlijke missie gaat om een voormalige nazi-bewaker op te sporen en uit te schakelen.

Goodbye Stranger

Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamer in gevaar ziet komen, zal hij misschien wel moeten. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen.

De film heeft gespeeld op IFFR 2023 en was vanaf 20 april te zien in de bioscoop. Goodbye Stranger is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis.

“Goodbye Stranger is een film over jongvolwassenen die hun leven leiden zoals je een verbind-de-puntenplaatje tekent. IJverig lijnen trekkend van het ene punt naar het volgende, verwachtend dat daaruit de contouren van een volwaardig leven vanzelf opdoemen.” -Filmkrant

Goodbye Stranger DVD

EAN: 8717662591891

Artikelcode: S1M2591891

Genre: Drama

Speelduur: 84 minuten

PPD: €9,61

CAP: €12,99

Beschikbaar vanaf 10 augustus

War of the Worlds: The Attack

Drie studenten astronomie tracken een meteoriet die niet ver van hun campus is neergestort. Ter plekke komen ze tot de onthutsende vaststelling dat er een buitenaardse invasie aan de gang is. Terwijl driebenige moordmachines alles en iedereen met de grond gelijk maken, gaan ze op zoek naar een manier om de invasie te stoppen…

H.G. Wells’ roman uit 1898 heeft al tal van bewerkingen geïnspireerd, van Orson Welles’ beklijvende radiobewerking via de musical van Jeff Wayne tot Steven Spielbergs definitieve, alle-registers-open, spektakelstuk. Deze update verlegt de actie resoluut naar het heden en blaast de scifiklassieker met verbluffende special fx en een frisse, eigentijdse cast nieuw leven in.

War of the Worlds: The Attack DVD

EAN: 8717662591907

Artikelcode: S1M2591907

Genre: Actie/Sci-fi

Speelduur: 83 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 10 augustus

Megalodon Rising

Een vloot van Amerikaanse oorlogsschepen stuit in de oceaan op een Chinese vrouw, wier schip gezonken is na een aanval. Achter de daad zit het grootste roofdier van de zee: een megalodon. De vrouw legt uit dat haar mensen een experiment met de haaien aan het uitvoeren was, dat verkeerd is uitgepakt. Omringd door meerdere grote haaien tracht het leger een onmogelijke strijd aan te gaan.

Bereid je voor op de ultieme strijd tussen mens en megalodon, een prehistorische haai met kolossale proporties. Met visuele effecten en een door adrenaline-aangedreven plot, neemt Megalodon Rising je mee op een overlevingsreis tegen een van de meest angstaanjagende wezens die ooit heeft bestaan.

Megalodon Rising DVD

EAN: 8717662591914

Artikelcode: S1M2591914

Genre: Actie

Speelduur: 81 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 10 Augustus

Superkat Maurice

Ratten! Ze zijn overal…. in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nog? Een rattenvanger, Superkat Maurice! Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees (Nasrdin Dchar), Zonnebrand (Qucee) en Gevaarlijke Bonen (Patrick Martens) een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia (Georgina Verbaan) die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen…

“This is a film with a lot of charm, and gives cinema its most lovable rats since Ratatouille.” ★★★ -The Guardian

 Met een indrukwekkende Nederlandse box office van bijna €700.000!

De DVD bevat naast de Nederlands gesproken versie, ook de Vlaamse en Franse dub.

Superkat Maurice DVD

EAN: 8717662591921

Artikelcode: S1M2591921

Genre: Kids/Animatie

Speelduur: 83 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 24 Augustus

From Black

Een jonge moeder en ex-verslaafde gaat gebukt onder verdriet en schuldgevoel na de verdwijning van haar zoontje vijf jaar eerder. Wanhopig stemt ze toe in een ritueel om de waarheid te achterhalen en de klok terug te draaien. Maar voor wat, hoort wat… Hoe duister wil ze gaan om haar innerlijke demonen het zwijgen op te leggen?

In Thomas Marcheses From Black verweven onderhuidse malaise en bovennatuurlijke gruwel zich naadloos tot een wurgende horrorthriller over verlies, wanhoop en de kans op verlossing.

From Black DVD

EAN: 8717662591938

Artikelcode: S1M2591938

Genre: Horror

Speelduur: 110 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 24 Augustus

The Huntress of Auschwitz

Amelia Kaminska zoekt al jaren wraak op de meest kwaadaardige oorlogsmisdadigers die de mensheid ooit heeft gekend. Haar volgende doelwit is concentratiekampbewaker Rudolf Tannhäuser. Voor Amelia’s huurling is het deze keer persoonlijk. Tannhäuser is verantwoordelijk voor de dood van haar grootmoeder tijdens de Tweede Wereldoorlog. De huurling reist naar Europa om Tannhäuser op te sporen en haar werk als rechter, jury en beul uit te voeren.

De film volgt een bekwame en vastberaden vrouwelijke huurling terwijl ze op een gevaarlijke missie gaat om een voormalige nazi-bewaker op te sporen en uit te schakelen die haar grootouders op brute wijze in een concentratiekamp heeft vermoord.

The Huntress of Auschwitz DVD

EAN: 8717662591945

Artikelcode: S1M2591945

Genre: Thriller

Speelduur: 83 minuten

PPD: €7,39

CAP: €9,99

Beschikbaar vanaf 24 Augustus

Voor meer informatie neemt u contact op met uw accountmanager of e-mail naar sales@source1media.nl.

Met vriendelijke groet,

Source 1 Media B.V.
Willem Sonnemans

Copyright © 2023 Source 1 Media, All rights reserved.Typefouten voorbehouden.

Source 1 Media B.V.
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden

info@source1media.nl
085-0047302