Blog

mrt 09

Source 1 Media’s winterse titels!

Winter in Holland

Er is een ijskoude winterperiode aangebroken in Nederland. Het is perfect weer om op sommige plekken de schaatsen onder te binden en vandaar dat er vorige week zondag veel ijsbanen zijn geopend. We brengen daarom in deze nieuwsbrief graag twee populaire winterse titels onder de aandacht!Naar alle waarschijnlijkheid zal er ook dit jaar geen Elfstedentocht plaatsvinden. De Elfstedentocht op de schaats is de eerste en daarmee de oudste tocht langs de elf steden van Friesland. Tot op heden zijn er vijftien tochten georganiseerd, waarvan de tot nu toe laatste in 1997.

Het feit dat de tocht niet elk jaar georganiseerd kan worden, omdat het met name een strenge winter nodig heeft, heeft ongetwijfeld bij gedragen aan de cultstatus van deze tocht. Daarnaast is het schaatsen van ruim 200 kilometer door het Friese landschap, letterlijk in weer en wind, zeker ook heroïsch. Of het nu is als deelnemer aan de wedstrijd of aan de toertocht, het is bewonderenswaardig!

Wij hebben de ”Elfstedentocht 100 jaar – IJskoude Passie” DVD op voorraad. Dit is een bijzonder mooi document over 100 jaar Elfstedentocht. Met mooie interviews en archiefbeelden van diverse omroepen en particulieren. Beleef dé tocht der tochten!

Min tien graden en vrieskou overdag is op sommige plekken in Nederland nog niet eerder voorgekomen aan het einde van februari. In ”Holland Heritage; Winter In Holland” wordt er met een camera op uit getrokken en een schilderachtig beeldverhaal gemaakt over een Winter in Holland. De film neemt je mee op reis langs diverse provincies en laat je de mooiste (winterse) locaties zien!

Kortom; twee DVD’s met een scherpe PPD waar u met dit koude weer ontzettend van kunt genieten! Wilt u uw actieprijs weten? Neem dan contact op met sales@source1media.nl.