Blog

aug 23

Source 1 Media’s aanbod aan september releases

De maand september is weer in zicht en hier horen natuurlijk nieuwe releases bij! Ook in deze maand heeft Source 1 Media een fantastisch aanbod aan films, documentaires en kidstitels beschikbaar. In deze nieuwsbrief lichten we een aantal van deze titels nader toe!

We beginnen met de horrortitel Malicious. Deze titel is een ijzingwekkende haunted house horror, gemaakt door de producers van Get Out en The Collector. In Malicious zien we hoe universiteitsprofessor Adam en zijn zwangere vrouw Lisa hun intrek nemen in een riant landhuis. Het leven lijkt hen toe te lachen, maar dan komen ze er al snel achter dat ze die antieke doos beter dicht hadden kunnen laten…

Malicious is verkrijgbaar vanaf 6 september en zorgt er 90 minuten voor dat je op het puntje van je stoel zit!

Andere horrortitels die we in deze maand uitbrengen zijn Curse of the Witch’s Doll, een spannende film over een bezeten pop en Road To Red, waarin een skateboardavontuur veranderd in een onheilspellende strijd.

Behalve bovenstaande horrortitels, hebben we ook een ijzersterke dramafilm op de planning staan. In Marjorie Prime zien we hoe Marjorie gezelschap wordt gehouden door een leergierig hologram. Deze ”prime” is een jongere versie van haar overleden man Walter, die herinneringen met Marjorie ophaalt om haar verslechterde geheugen te trainen. Maar de prime kent alleen de feiten en herinneringen die hem verteld zijn en dus ook te manipuleren zijn…

Marjorie Prime is een ingetogen verfilming van het gelijknamige toneelstuk van Jordan Harrison. Marjorie wordt gespeeld door Lois Smith, waarin ze haar toneelrol herhaalt. Marjorie Prime heeft een bioscooprelease gehad in het voorjaar van 2018 en is vanaf 13 september verkrijgbaar op DVD!

”Regisseur Almereyda schetst, zonder op het sentiment te spelen, een prachtig en ontroerend verhaal over de dood, en hoe technologie ons kan helpen met het verlies van een dierbare om te gaan.” – VPROCinema.nl

In de maand september hebben wij ook weer twee titels beschikbaar van het label NEEMA. Op 13 september verschijnt de 4DVD-box Books of the Bible, met hierin de films: The Book of Daniel, The Book of Genesis, The Book of Esther en The Book of Ruth. Bij al deze titels staan de thema’s religie, vriendschap en liefde centraal.

Daarnaast is vanaf 27 september Ignatius van Loyola verkrijgbaar. Deze film vertelt het bijzondere verhaal van Ignatius de Loyola, de oprichter van de Jezuïetenorde. Hij leeft in een wereld van heldendaden, losbandigheid en stoere trots. Als hij – ernstig gewond aan zijn been – langere tijd in het ziekenhuis verblijft, komt hij in aanraking met literatuur over het leven van Jezus. Het blijkt het begin van een radicale verandering in zijn leven.

Ignatius van Loyola is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en heeft verschillende prijzen gewonnen op verschillende filmfestivals. De film heeft prijzen gewonnen voor onder andere Beste Film, Beste Cinematografie en Beste Acteur!

Natuurlijk vergeten we ook in deze maand de kleintjes niet, want vanaf 20 september is de leuke kinderfilm De Hazenschool verkrijgbaar! Deze Nederlands gesproken titel gaat over Max die maar één wens heeft: namelijk lid worden van de coolste bende van de stad. Maar of dit hem gaat lukken?

”De Hazenschool (6+) is een sympathiek, ongecompliceerd avontuur.” – De Volkskrant

”Deze charmante Duitse animatiefilm zet de grauwe stad tegenover het frisgroene bos. Aan het moralisme van De Hazenschool zal niemand zich storen: een oproep om samen te werken en niet alleen aan jezelf denken.” – NRC

Voor de raceliefhebbers onder ons hebben we goed nieuws, want op 20 september komt Le Mans 2018 Official Review uit op zowel DVD als Blu-Ray! De 86e editie van de 24 uur van Le Mans werd verreden op 16 en 17 juni 2018 op het Circuit de la Sarthe, nabij de plaats Le Mans. Fernando Alonso zorgde er tijdens deze race voor dat Toyota voor het allereerste keer de winst behaalde. Deze officiële review bevat alle spannende acties en momenten van de deelnemers in de 24 uur van Le Mans race!

Bekijk het complete overzicht van onze september releases via: https://bit.ly/2M4jaWl