Blog

dec 08

Cadeau voordeel op totaalboxen van Source 1 Media

Het aftellen naar de kerst is begonnen, tijd om de cadeaus voor onder de kerstboom weer in te slaan. Met de dvd-boxen van Source 1 Media is er voor elk wat wils. Source 1 Media beschikt over een uitgebreide boxen catalogus op het gebied van moderne en nostalgische tv-series, documentaires, lifestyle en film.

In haar catalogus heeft Source 1 Media onder andere de volgende nostalgische series compleet verzameld in een totaalbox: Oppassen!!!, In de Vlaamsche Pot, Kees & Co, Zeg ‘ns Aaa en Toen was geluk heel gewoon. In december heeft Source 1 Media daar ook de Amerikaanse serie Dr. Quinn – Medicine Woman aan toe mogen voegen. Deze totaalbox bestaat uit 36 dvd’s en bevat alle afleveringen van de serie en de twee films Dr. Quinn The Movie en The Heart Within.

Ook op het gebied van lifestyle beschikt Source 1 Media over verschillende totaalboxen. Waaronder de Fit For Life – Yoga Compleet. Met dit complete trainingsprogramma kan iedereen thuis aan de slag met Yoga voor meer ontspanning en een strakker lichaam.

Daarnaast heeft Source 1 Media verschillende documentaires verzameld in een totaalbox. Waaronder de 16-delige dvdserie Battleground, waarin de gehele Tweede Wereldoorlog uit de doeken wordt gedaan. Inclusief de Oscar-winnende documentaire The Fighting Lady. Maar ook de 20-delige dvd-box Op Wereldreis met Rail Away is een leuk kerstcadeau voor echte treinliefhebbers.

Voor de liefhebbers van crime-series heeft Source 1 Media de Complete Collector’s Edition van Pablo Escobar – De Beruchte Drugsbaron. Alle 74 afleveringen van deze tv-serie zijn verzameld in een luxe totaalbox inclusief een uniek fotoboek met introductie van Pablo Escobar en alle personages uit de serie.

Kortom: Source 1 Media beschikt over een uitgebreide selectie van nostalgische, informatieve en spannende dvd-boxen. Ideaal om tijdens de feestdagen cadeau te doen.

Bekijk hier de presentatie met alle dvd boxen van Source 1 Media. Deze titels zijn allen uit voorraad leverbaar.