Blog

dec 01

Source 1 Media uw distributeur voor Formule 1 DVD’s en BLU-RAY’s

De Formule 1 heeft afgelopen zondag zijn laatste race van het seizoen gehad. Het jaar 2016 is met een megasnelheid voorbij gegaan. Nog niet eerder was de Formule 1 in Nederland zó populair als in 2016. Source 1 Media komt met het jaaroverzicht  van de Formule 1 op DVD en BLU-RAY, met daarin alle hoogtepunten van de Formule 1 uit het afgelopen seizoen. Elk belangrijk moment binnen het kampioenschap is vastgelegd in dit jaaroverzicht: van de testrondes tot aan het laatste overwinningsmoment. Geniet van meer dan 280 minuten aan beeldmateriaal!

Door uitzonderlijke prestaties van Max Verstappen, de jongste Formule 1-coureur ooit, is de populariteit rondom de Formule 1 in Nederland onwijs gestegen. Uiteindelijk wist Max met zijn bijzondere acties de vijfde plek te pakken in het klassement. Nico Rosberg wist na een intens duel met Lewis Hamilton uiteindelijk de wereldtitel te winnen in Abu Dhabi op 27 november 2016. Lewis Hamilton werd vervolgens tweede en de derde plek was voor Daniel Ricciardo. Met zijn drieën sieren zij de cover van de DVD en de BLU-RAY van het Formule 1 2016 jaaroverzicht. Wordt 2017 het absolute jaar van Max Verstappen?!

Behalve het Formule 1 jaaroverzicht van 2016 komt Source 1 Media ook met de documentaire F1 – How It Was. Deze documentaire toont de meest iconische momenten uit de Formule 1. Alle legendes uit de Formule 1 staan centraal, denk hierbij aan: Niki Lauda, Alain Prost, Jean Alesi, Gerhard Berger en Fernando Alonso. De meest bijzondere races uit de geschiedenis komen in deze documentaire aan bod. Waaronder de strijd tussen Jean Alessi en Ayrton Senna tijdens Phoenix in 1990. De iconische coureurs uit de F1 zijn heel openhartig over hun carrière en de Formule 1. Wat is hun motivatie? Hoe hebben zij het verschil gemaakt? Je ziet het allemaal in F1 – How It Was, verkrijgbaar op zowel DVD als BLU-RAY.

Behalve de titels over de Formule 1 heeft Source 1 Media ook verschillende andere titels in haar catalogus over de Formule 1 en de Motorsport. Waaronder de documentaire Grand Prix Zandvoort Story over de geschiedenis van het circuit in Zandvoort. Maar ook de documentaire Ayrton Senna: Racing is in My Blood behoort thuis in de catalogus. Bekijk hier de presentatie.