Blog

nov 09

Dé actiethriller van dit najaar!

The Hunter’s Prayer

The Hunter’s Prayer is dé actietitel van dit najaar. Een heerlijke actie thriller waarin huurmoordenaars je in hoog tempo door de film heen jagen. The Hunter’s Prayer lijkt direct de nieuwe topper binnen het actiegenre te gaan worden!

In deze spannende actiefilm zien we hoe Lucas een eenzame huurmoordenaar is en ingehuurd wordt om de jonge Ella te vermoorden. Maar Lucas kan zichzelf er niet toe brengen om de trekker over te halen en wat volgt is een kat en muis spel. Nu beide het doelwit zijn geworden, zijn Lucas en Ella gedwongen om samen te werken. In de achtervolging door Europa, is hun enige hoop op overleving het onthullen en voor het gerecht krijgen van de moordenaars van Ella’s familie…

De hoofdrolspeler Sam Worthington is bekend van o.a. Avatar en Hacksaw Ridge. Ook heeft de regisseur van de film, Jonathan Mostow, de films Terminator 3: Rise of the Machine en Surrogates geregisseerd. Allen Leech, die bekend is van o.a. de serie Downton Abbey en The Imitation Game, zien we ook een rol spelen in deze film.

”Solid action thriller delivers with Worthington at his best”. – thatmomentin.com

”Recommended for anyone who appreciates throwback action-thrillers”. – JBSpins.blogspot.nl