Blog

jul 02

De vakantietitels van Source 1 Media!

Ook deze zomervakantie denkt Source 1 Media aan de kleintjes, want vanaf vandaag zijn Rita & Krokodil en Fergie, De Kleine Grijze Tractor En De Dansende Geit verkrijgbaar op DVD. Terwijl het hele gezin op vakantie gaat, kunnen de kleintjes achterin de auto genieten van deze perfecte kinderfilms!We beginnen met de succesvolle bioscoopfilm Rita & Krokodil! In deze film zien we hoe er in acht lieve en sfeervolle verhaaltjes het leven van een 4-jarige, vastberaden en fantasievolle kleuter, op herkenbare wijze wordt neergezet. Rita & Krokodil is een productie van de Deense regisseuse Siri Melchios en haar eerste ”lange speelfilm”. De regisseuse maakte niet alleen een film en een serie over het vrolijke duo, ze schreef er ook al een boek over.

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita’s fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven!

Het duo komt terug met een hele hoop nieuwe avonturen, want vanaf 5 juli verschijnt Rita & Krokodil 2 in de bioscopen. Voor de allerjongste bioscoopbezoeker een nieuwe serie om van te genieten!

“De vrolijke verhaaltjes van Rita & Krokodil zijn goed afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters.” – De Volkskrant

EAN: 8718868087447
ART. NR: SDN287447
PPD: €6,72
CAP: €9,99
Fergie, De Kleine Grijze Tractor En De Dansende Geit

De volgende DVD die vanaf vandaag verkrijgbaar is bij Source 1 Media is Fergie, De Kleine Grijze Tractor En De Dansende Geit. In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gavin voor het eerst een zomer op het platteland. Een zomer om nooit te vergeten, met nieuwe vrienden, gekke uitvindingen, een stout jong geitje en niet te vergeten de levende tractor Fergie. Iedereen kijkt vol spanning uit naar de jaarmarkt waar je allerlei prijzen kunt winnen. Gavin en zijn vrienden binden de strijd aan met de sluwe buurvrouw Hilde, die hen voortdurend dwarszit…Deze film is winnaar van de Cinekid Publieksprijs van 2017. De film laat kinderen kennis maken met de thema’s leven op een boerderij, uitvinden en wedstrijden.

EAN: 8718868087454
ART. NR: SDN287454
PPD: €6,72
CAP: €9,99