Blog

jul 05

Triassic World vanaf 12 juli verkrijgbaar!

Het megasucces van Dino films

Het begon allemaal met de Amerikaanse film Jurassic Park. Geregisseerd door Steven Spielberg in 1993 en geproduceerd door Universal Studios. Tot op de dag van vandaag geldt Jurassic Park als een van de meest succesvolle sciencefiction-avonturenfilms aller tijden.

Ondanks het feit dat Jurassic Park ruim 25 jaar geleden voor het eerst vertoond werd, heeft het vijfde deel van de reeks, Jurassic World: Fallen Kingdom, onlangs volle zalen getrokken. In deze film zien we hoe goede bedoelingen van dinoknuffelaars leiden tot een spectaculaire monsteruitbraak.

Door het succes van deze serie kunnen we stellen dat dinosauriërs in films nog altijd garant staan voor veel actie en visuele spektakels. De representatie van de dinosaurus is de afgelopen jaren erg veranderd. Zo is de technologie vooruit gegaan om hen door de jaren heen voor de toeschouwer zo realistisch mogelijk te vertonen. Dit, en de immer aanhoudende populariteit van de dinosauriërs, heeft ervoor gezorgd dat Source 1 Media aanhaakt op deze trend, want vanaf 12 juli is de spannende actiefilm Triassic World beschikbaar!

In Triassic World zien we dan ook hoe wetenschappers erin slagen dinosaurussen tot leven te wekken. De organen worden gebruikt voor menselijke orgaantransplantaties. De bloeddorstige dinosaurussen, die bijna onaantastbaar zijn, slagen er echter in te ontsnappen uit het laboratorium. Het is nu aan de wetenschappers om hen te stoppen…

Acteur Joel Berti, bekend van de populaire Amerikaanse TV-serie Days Of Our Lives, speelt een rol in deze spannende actiefilm.

Voor de liefhebber van dino films is Triassic World een must-have!

Natuurlijk is dit niet de enige dinosaurus gerelateerde film die Source 1 Media in haar collectie heeft. Zo hebben we ook ”Extinction – Jurassic Predators” op voorraad. In deze spannende actiefilm zien we hoe een wetenschapsteam diep in de afgelegen Amazone Jungle aan een expeditie begint om kwetsbare en bedreigde diersoorten te bestuderen. Zo hopen ze verdere ontbossing te voorkomen. Na een reeks van vreemde gebeurtenissen, verlaten hun bijgelovige gidsen hen en worden ze achtergelaten met een moeilijke beslissing. De onderzoekers besluiten om te proberen hun studie te voltooien door de voortzetting van hun gevaarlijke tocht. Maar als de nacht valt, begint het team te beseffen dat niet alles is wat het lijkt in de jungle en dat ze in het jachtgebied zijn van prehistorische roofdieren; wezens zoals zij ze nooit hadden kunnen voorstellen…

Deze film is ontzettend goed ontvangen in de UK, door zowel de media als de kijkers. Tevens is Extinction – Jurassic Predators de grootste monster film in de UK. De film bevat mooie effecten en heeft een spannend verhaal van begin tot eind. De cast bestaat o.a. uit Sarah Mac (bekend van Secret Diary en Call Girl), Ben Loyd-Holmes (bekend van Skyfall en Band of Brothers) en Ernesto Cantu (bekend van World War Z). Deze cast bestaat uit multi award winnaars en genomineerden.

 

Triassic World – DVD
EAN: 8717662576089
ART. NR: S1M2576089
PPD: €6,72
CAP: €9,99

Speelduur: 90 minuten

Extinction – Jurassic Predators
– DVD
EAN: 8717662571190
ART. NR: S1M2571190
PPD: €6,72
CAP: €9,99

Speelduur: ca. 100 minuten