sep 22

In de Vlaamsche Pot Alle 104 afleveringen nu voor het eerst compleet verzameld!

Source 1 Media mag weer een Nederlandse serie toevoegen aan haar uitgebreide Nostalgie catalogus. De bekende Nederlandse komedieserie In de Vlaamsche Pot is nu voor het eerst compleet verzameld in één totaalbox. Deze box met in totaal 24 dvd’s is vanaf 29 september verkrijgbaar.

In de Vlaamsche Pot is een van de succesvolste Nederlandse sitcoms die werd uitgezonden tussen 1990 en 1994 bij Veronica. De serie volgt de gebeurtenissen in restaurant ‘In de Vlaamsche Pot’ van eigenaar Karel Visser en zijn partner en chef-kok Luciën van Damme. Zij worden ondersteund door de op geld beluste Frits van Sweelinck-Aerdenhout en hulpje/nichtje van Luciën, Dirkje. In het derde seizoen vinden er een aantal veranderingen plaats en vertrekt Karel naar Nepal, hierdoor krijgt het restaurant een nieuwe eigenaar, Gilles en wordt Dirkje vervangen door Patricia. De gebeurtenissen in de serie staan garant voor een flinke portie humor.

De serie kent een vaste cast met bekende acteurs, waaronder Serge-Henri  Valcke, Edwin de Vries, Susan Visser en Adele Bloemendaal. Daarnaast hebben vele bekende Nederlanders een bijrol gespeeld, waaronder Marc-Marie Huijbregts, Marco Bakker, Eric Corton, Piet Römer en Nelly Frijda.

koop zijn.

Leave a reply