Blog

sep 29

Source 1 Media brengt bioscoopfilm The Infiltrator uit op DVD en Blu-ray

Op het moment draait de film The Infiltrator nog volop in de Nederlandse bioscopen, maar in januari 2017 brengt Source 1 Media deze spannende film uit op DVD en Blu-ray.

The Infiltrator vertelt het bizarre, waargebeurde verhaal van undercoveragent Robert Mazur, die in 1986 als patserige witwasser wist binnen te dringen in de organisatie van drugskoning Pablo Escobar. Samen met zijn bijdehante collega Emir en ‘verloofde’ Kathy wint hij als zakenman Bob Musella het vertrouwen van Escobar’s rechterhand Roberto Alcaino. Het is een venijnige, genadeloze wereld waarin ieder foutje, iedere zin hen het leven kan kosten. Maar als ze het volhouden, kunnen meer dan 80 drugsbazen en corrupte bankiers opgepakt worden en komt één van de grootste wiswasbanken ter wereld ten val.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Robert Mazur en is geregisseerd door Brad Furman, die bekend is van de films Runner Runner met Justin Timberlake en The Lincoln Lawyer met Matthew McConaughey. Verder kent de film een ijzersterke cast. Zo wordt de rol van Robert Mazur gespeeld door Bryan Cranston, die we allemaal kennen van de succesvolle serie Breaking Bad. Waar hij in 2014 een Emmy voor won voor beste acteur. Zijn ‘verloofde’ Kathy wordt gespeeld door Diane Kruger. Deze actrice is onder andere bekend van de Quintin Tarantino film Inglourious Basterds. Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor  onder andere John Leguizamo (The Lincoln Lawyer, Chef) en Benjamin Pratt (Miss Congeniality, Law & Order).

The Infiltrator is vanaf 5 januari 2017 beschikbaar op DVD en Blu-ray en bevat zowel Nederlandse als Franse ondertiteling. De release zal ondersteund worden met een online campagne en een social media campagne.