Blog

okt 06

Dolfje Weerwolfje De Musical nu verkrijgbaar op DVD en VOD

De succesvolle kinderboekenreeks Dolfje Weerwolfje van schrijver Paul van Loon bestaat dit jaar 20 jaar. Dat wordt gevierd met Dolfje Weerwolfje – de familiemusical. Na uitverkochte zalen afgelopen voorjaar is de registratie van deze spannende musical van Rick Engelkes Producties nu beschikbaar op DVD en VOD. De DVD komt inclusief cd met alle liedjes uit de musical.

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf!

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

De musical ging op 17 april dit jaar in première en werd lovend ontvangen door pers en publiek. Van de Volkskrant, Trouw en Musicalworld kreeg de musical allen vier sterren. ‘Een pakkende musicalbewerking. Puur en oprecht’, aldus de Volkskrant. Vanaf 16 oktober 2016 begint Dolfje Weerwolfje aan een nieuwe reis door Nederland. De musical is nog tot ver in 2017 te zien in de theaters.