Blog

feb 11

De Winter in huis met Holland Heritage

Kun je geen genoeg krijgen van het winterse weer in Nederland? Source 1 Media brengt de Hollandsche winter in huis met de DVD’s Holland Heritage ‘Winter in Holland’ en ‘Oude Vissersplaatsen-Marken’.

Holland Heritage is een verzameling van onderwerpen die het oer- Hollandse gevoel terughalen met unieke beelden van locaties die geheel worden geassocieerd met Nederland. Een film reeks gebaseerd op het culturele erfgoed van Nederland. Met trots kunnen wij zeggen dat Source 1 Media over alle rechten van deze serie beschikt.

Vanwege het huidige Nederlandse winter weer lichten we graag twee films uit van Holland Heritage: Winter in Holland en Oude-Vissersplaatsen – Marken.
Winter in Holland is documentatie van de winter van 2009/2010. Een prachtige ouderwetse winter toen er geschaatst en geijszeild kon worden. Ook op de DVD Oude Vissersplaatsen – Marken is te zien op hoe op het IJsselmeer wordt geschaatst. Prachtig beeld van de Hollandse winterse glorie. 

De Holland Heritage documentaires zijn exclusief bij Source 1 Media verkrijgbaar. De documentaires zijn beschikbaar voor tv, vod en dvd
en in diverse talen. 


Holland Heritage – Winter in Holland

De winter van 2009/2010 wás weer zo’n prachtige ouderwetse winter, waarin niet alleen volop werd geschaatst, maar ook ijszeilers weer eens konden genieten. Filmmaker Menno Mennes trok er met zijn camera op uit en maakte een schilderachtig beeldverhaal over winter in Holland. De beelden, die zijn gemonteerd op prachtige muziek, nemen u mee op reis langs diverse provincies.

De film laat u niet alleen schitterende winterlocaties zien, maar heeft zoals
alle Holland Heritage® films ook een onthaastende werking.

Meer info

Holland Heritage: Oude Vissersplaatsen – Marken

Nooit eerder is het oude vissersdorp Marken zo uitgebreid vast gelegd als nu.  Filmmaker Menno Mennes constateert, dat je lopend over Marken langs de authentieke en prachtige geschilderde huisjes, nog steeds het gevoel hebt op een eiland te zijn. Huisjes met een geschiedenis, waarvan de bewoners op boeiende wijze voor de camera hun verhalen vertellen van weleer.

Meer info

Meer van Holland Heritage

Naast de Holland Heritage ‘Winter in Holland’ en ‘Oude Vissersplaatsen – Marken’ hebben wij ook nog andere titels van de serie verkrijgbaar voor DVD, TV en VOD:

–    Levende Molens van Holland 
–    Hollandse Rivierpontjes
–    Bollenvelden en Bloemencorso’s
–    Varend Corso Westland