Blog

jan 30

Formule 1 2017 Official Review nu beschikbaar bij Source 1 Media!

Formule 1 2017 Official Review
Het Formule 1-seizoen 2017 was alweer het 68e Formule 1-seizoen. Officieel het ”FIA Formula One World Championship” is de hoogste klasse in de autosport zoals bepaald door de Fédération Internationale de l’Automobile. In deze nieuwsbrief lichten we graag de DVD/ Blu-Ray van de F1 2017 Official Review uit.Het seizoen van 2017 beloofde een bijzonder jaar te worden. Met nieuwe F1 regels lagen er kansen voor de concurrentie om Mercedes van de troon te stoten. Ondanks deze nieuwe regels en kansen is het Lewis Hamilton, die sinds 2013 voor Mercedes rijdt, toch gelukt de troon te behalen en is hiermee viervoudig wereldkampioen geworden!

Het bijzondere aan de Formule 1 racen is natuurlijk onze eigen Max Verstappen. Al op vierjarige leeftijd zat Max voor het eerst in een kart. Als zoon van voormalig Formule 1 coureur Jos Verstappen en kartster Sophie Kumpen, was al snel duidelijk dat racen in het bloed van de jonge Max zat. Max Verstappen maakte zijn debuut in 2015 op 17-jarige leeftijd. Een jaar later won hij al zijn eerste race. Aan het begin van dit seizoen lagen de verwachtingen voor Max Verstappen hoog, maar al snel bleek het geluk niet aan zijn kant in de eerste helft van het seizoen. De tweede helft van het seizoen ging het Verstappen beter af en wist hij zelfs de eerste plek te bereiken tijdens de GP van Maleisië en de GP van Mexico. Helaas bleek dit niet genoeg voor een plek in de top drie.

Op de DVD en Blu-Ray F1 2017 Official Review zijn alle hoogtepunten van dit seizoen verzameld.

De F1 2017 Official Review is gemaakt door mensen met een passie voor Formule 1. De DVD/ Blu-Ray bevat nog niet eerder vertoond beeldmateriaal en extra back-stage beelden. De winnende races van Max Verstappen tijdens de GP van Maleisië en de GP van Mexico mogen natuurlijk niet ontbreken! Met unieke camerabeelden gefilmd vanuit de helmen van de coureurs. Vanaf nu verkrijgbaar bij Source 1 Media!

Tevens verkrijgbaar bij Source 1 Media: de F1 Formula Cadeaupack met maar liefst 7 discs! De box bevat de officiële reviews van de jaren 2015, 2016, 2017. Ook is ”How It Was” onderdeel van deze box. ”How It Was” neemt je mee naar de meest iconische momenten uit de geschiedenis van de Formule 1! Kortom: 7 discs over Formule 1 in een unieke samenstelling!

Bekijk hier onze presentatie met speciale Formule 1 promoties: http://bit.ly/2DLVUEq.