Blog

feb 08

Rail Away 61, 62 vanaf nu verkrijgbaar!

Rail Away 61, 62

Al meer dan twintig jaar laat het reisprogramma Rail Away de kijkers kennis maken met bijzondere spoorlijnen, landschappen, culturen en toeristische bezienswaardigheden. Dit alles met de trein als leidraad door het programma. Vanaf vandaag is de DVD-box Rail Away 61, 62 verkrijgbaar!Rail Away is een Nederlands televisieprogramma dat sinds 6 januari 1996 door de EO wordt uitgezonden. In dit reisprogramma worden markante spoorlijnen overal ter wereld in beeld gebracht. Het bijzondere aan Rail Away is dat er niet alleen aandacht is voor treinen en spoorlijnen, maar ook de landschappen, steden, cultuur en historie.

In de DVD-box Rail Away 61, 62 wordt aandacht besteed aan treinreizen door Oostenrijk, Zweden, Duitsland en Kroatië. Zo volgen we in een winterse aflevering de trein van de Pinzgauer Lokalbahn door het Oostenrijkse Salzburgerland. Maken we een treinreis door de ongerepte natuur van midden-Zweden, door de provincie Dalama, ook wel ”Zweden in het klein”. Tot slot treden we in het spoor van de beroemde hervormer Maarten Luther in een treinrit door de mooie deelstaten Saksen-Anhalt en Thuringen, in het oosten van Duitsland. En reist Rail Away in twee afleveringen door Kroatië vanuit de hoofdstad Zagreb via de groene binnenlanden naar het blauwe water van de havenstad Split.

Deze bijzondere DVD-box is vanaf heden verkrijgbaar bij Source 1 Media! Ga mee op treinreis met Rail Away en geniet van vijf gloednieuwe afleveringen vanuit Kroatië (2x), Oostenrijk, Zweden en Duitsland. Een fascinerende ontdekkingsreis per trein door indrukwekkend natuurschoon en naar boeiende culturen!

Tevens zijn vandaag de vijf losse op Wereldreis boxen verkrijgbaar. Deze afzonderlijke boxen bestaan uit treinreizen door Afrika & het Midden Oosten, Azië & Oceanië, Europa, Noord- en Zuid Amerika.