Blog

mrt 16

Het Formule 1-seizoen 2017 bijna van start

Nog niet eerder was de Formule 1 in Nederland zo populair als in het jaar 2016. Dit had alles te maken met de uitzonderlijke prestaties van de Nederlandse 19-jarige Max Verstappen. Op zondag 26 maart gaat het Formule 1-seizoen 2017 van start in de Australische stad Melbourne. Weet Max Verstappen zijn geweldige prestaties van 2016 voort te zetten en aan het einde van het seizoen de titel wel mee naar huis te nemen? Van wereldkampioen Nico Rosberg heeft hij niets meer te vrezen, die nam na zijn winst in 2016 afscheid van de Formule 1.

Het jaar 2017 is ook het jaar waarin er veel verandert binnen de Formule 1. Ten eerste is Formule 1-baas Bernie Ecclestone uit zijn functie gezet en vervangen door Chase Carey. Daarnaast zijn er nieuwe regels voor aerodynamica en reglementen. Zo worden de auto’s breder en sneller, krijgen meer grip en downforce. De auto’s halen 40 km/h meer snelheid dan voorheen en door de brede banden is er meer snelheid mogelijk in de bochten. Hierdoor zullen rondetijden drastisch zakken, met wel vijf seconden per ronde. Kortom Formule 1-seizoen 2017 belooft een spannend seizoen te worden!

Source 1 Media is uw distributeur wanneer het gaat om DVD’s en BLU-RAY’s over de Formule 1. De start van het nieuwe seizoen is weer een goed moment om deze titels onder de aandacht te brengen.

Klik hier voor de presentatie. Deze titels zijn nu verkrijgbaar tegen verlaagde actieprijzen. Neem voor uw actie inkoopprijs contact op met uw accountmanager of e-mail naar sales@source1media.nl.