Blog

mrt 09

Creedence Clearwater Revival – Tijdloze mix van Country, Blues en Rock & Roll

Tijdloze mix van Country, Blues en Rock & Roll

John Fogerty komt naar Nederland en België! Op 26 juni speelt de voorman van de rockgroep Creedence Clearwater Revival in de Lotto Arena in Antwerpen en op 28 juni speelt Fogerty in de Ziggo Dome in Amsterdam. Source 1 Media heeft in haar catalogus verschillende producten beschikbaar van de rockband Creedence Clearwater Revival. Het aankomende optreden van John Fogerty is natuurlijk een goed moment om deze weer onder de aandacht te brengen.

Creedence Clearwater Revival was in de jaren ’60 en ’70 razend populair en bij de oudere generaties zijn zij dat nog steeds. Talloze artiesten hebben geëxperimenteerd met de Mississippi sound, maar Creedence Clearwater Revival slaagde er uiteindelijk in om de sound over de hele wereld in de hitlijsten te krijgen. Door Rolling Stone magazine werden zij gepositioneerd als één van de top 100 artiesten in de muziek historie.

Via Source 1 Media zijn de volgende producten van Creedence Clearwater Revival beschikbaar. Zo is er de box Creedence Clearwater Revival – Born on the Bayou. Deze 3DVD + CD box bevat naast de documentaire The Golden Era ook hun grootste hits op zowel DVD’s als CD, gedeeltelijk digitaal ge-remasterd. Verder is er de Greatest Hits CD en de Greatest Hits CD + DVD hierop zijn al hun bekendste nummers verzameld.

Daarnaast zal Source 1 Media op korte termijn ook met een 180 grams LP Creedence Clearwater Revival – Greatest Hits komen. Op deze LP bevinden zich hits als Down on the Corner, Proud Mary en Midnight Special. De voornotering voor deze LP is reeds gestart.