Blog

mrt 07

Nicolas Cage en John Cusack in de spannende actiefilm Arsenal!

Arsenal vanaf 16 maart verkrijgbaar op DVD en BLU-RAY

Acteurs Nicolas Cage (o.a. National Treasure en Leaving Las Vegas) en John Cusack (o.a. 2012 en Being John Malkovich) zijn binnenkort samen te zien in Arsenal. Deze spannende actiefilm is vanaf 16 maart verkrijgbaar op DVD en BLU-RAY.
Arsenal vertelt het verhaal van de broers Lindel, Mikey en JP. Deze twee broers zijn sinds hun jeugd volledig op elkaar aangewezen. JP runt een succesvol bouwbedrijf terwijl Mikey zich heeft vastgereden in het zielige leventje als derderangsgangster. Wanneer Mikey op de shitlist van misdaadbaas Eddie King terecht komt en ontvoerd wordt voor losgeld loopt het volledig uit de hand. JP aarzelt niet en zet alles op het spel om zijn broer te helpen. Samen met hun jeugdvriend en agent Sal gaat JP de strijd aan om zijn broer te redden.

De film kent een ijzersterke cast met verschillende bekende acteurs. Naast Nicolas Cage en John Cusack zijn er rollen weggelegd voor Adrien Grenier. Deze acteur is onder ander bekend van de succesvolle tv-serie en gelijknamige film Entourage en de film The Devil Wears Prada. De rol van Mikey wordt gespeeld door Johnathon Schaech die bekend is van de tv-serie Ray Donovan.

Regisseur Steven C. Miller (Submerged, Marauders, Silent Night) maakte van Arsenal een meeslepende actiethriller over schuld, boete en broederliefde, met spetterende actiescènes en een Cage die op magistrale wijze al zijn acteerduivels ontbindt als misdaadbaas Eddie King.

Bekijk hier de trailer.