Blog

mrt 04
Maart Releases 2021

Maart Releases Source 1 Media

In maart zullen er op twee datums releases plaats vinden. De eerste datum is 3 maart, dan zullen wij 3 nieuwe DVD’s uitbrengen.

Don’t Let Them In, een horrorfilm met een verrassende twist. De actiefilm Criminal Audition, waarin opzoek wordt gegaan naar wanhopige mensen, die criminelen willen worden. Wat uiteindelijk net iets anders loopt. De derde film is Spree met in de hoofdrol Joe Kerry (Stranger Things). Spree is een thriller, die in speelt op de kick van social media en de drang naar meer likes en volgers.

Op 10 maart zullen nog eens 3 DVD’s en 1 Blu-ray worden uitgebracht. The Jonestown Haunting is een horrorfilm gebaseerd op de massa zelfmoorden in the Peoples Temple in Guyana in 1978.  Ook een horrorfilm met een buitenaards tintje is de Tom Sizemore film Monster Hunter. Tot slot de film Redemption Day, die uit zal worden gebracht op DVD en Blu-Ray. Een oorlog-actiefilm met o.a. CSI acteur Gary Dourdan en Andy Garcia.

Zes uiteenlopende films voor een mooie film maand. 


3 Maart Releases

Don’t Let Them In

Een horrorfilm over een inbraak met een twist. Maatschappelijk werkers Karl en Jenna vechten voor hun leven in een verlaten hotel, maar de dingen zijn niet helemaal wat ze lijken. De nacht voor Halloween moeten ze een onwaarschijnlijke overeenkomst sluiten om Devil’s Night te overleven.

“The way Don’t Let Them In handles its theme is by far the best aspect of the movie, in my opinion. It deals with expectations and how things may sometimes be different from what they seem at first glance.”
– Horrorobsessive.com

Meer info

Criminal Audition

Een ex-advocaat en zijn team runnen een onderwerelddienst, op zoek naar de meest wanhopige en hebzuchtige mensen om nepcriminelen te worden en de schuld op zich te nemen voor misdaden gepleegd door de rijken en machtigen. Drie mensen komen auditie bij hen doen en zij
het team brengt hen door een hel om de perfecte kandidaat te vinden. Maar hun wereld staat op zijn kop als ze worden geconfronteerd met leugens, bedrog, moord en een zeer gevaarlijke nieuwe klant voor hun grootste zaak tot nu toe.

“What truly marks Criminal Audition out from the crowd is the fact that this film is also another example of a very British take on the horror genre, taking very British concerns and using horror to explore them… Criminal Audition is a PERFECT reflection of the current state of Britain – the rich are getting richer and getting away with more shit by preying on the concerns and the worries of the poor.”
– Nerdly.co.uk

Meer info

Spree

De kick van de click, de hype van de like, viraal in een neerwaartse spiraal.. Kurt Kunkle (Joe Keery – Stranger Things), een 23-jarige rideshare chauffeur, is zo verslingerd aan digitale aandacht dat hij een duivels plan beraamt. Hij installeert camera’s in zijn wagen, pikt nietsvermoedende passagiers op en livestreamt zijn moorden om zoveel mogelijk volgers te verzamelen. Naarmate het succes uitblijft, neemt Kurt zijn toevlucht tot steeds gruwelijker manieren om een Sterk Merk te worden. 

“Spree” brilliantly shows influencer culture for the totally demented lifestyle that it is.”
– RogerEbert.com

Meer info

10 Maart Releases

The Jonestown Haunting

In 1978 bezetten aanhangers van de beruchte sectieleider Jim Jones van “The People’s Temple” een afgelegen complex in de wildernis. Deze plek zou later bekend worden vanwege de grootste massamoord in de geschiedenis. Alle leden van de sekte zijn die dag  gestorven, op één na. Tien jaar later wordt Sarah Logan geteisterd door vreselijke nachtmerries en besluit ze terug te keren naar het verlaten complex. Eenmaal daar ontdekt Sarah dat de plek is omgetoverd tot een broeinest voor het bovennatuurlijke dat haar naar de donkerste plaatsen brengt waar niemand ooit heeft kunnen ontsnappen

“As a dramatic piece, something the filmmakers convey extremely well, there is something powerful about the production which forces people to think about their own life experiences.”
-Medium.com

Meer info

Redemption Day

Brad Paxton, kapitein bij de US Marines, ontving de Medal of Honor voor zijn moed tijdens een vuurgevecht met IS. Maar de oorlog heeft  zijn tol geëist en Brad heeft moeite om zich aan het burgerbestaan aan te passen. Wanneer Kate, zijn liefhebbende vrouw en een toparcheologe, de kans van haar leven krijgt om in Marokko opgravingen te doen, spoort hij haar aan om die te grijpen. Dan gebeurt het onvoorstelbare: een lokale terreurcel gijzelt Kate en eist een losgeld van 10 miljoen dollar. Brad vliegt naar Marokko, enkel om vast te stellen dat de diplomaten de handdoek al in de ring hebben geworpen. Er spelen zogezegd grotere belangen. Vastbesloten om zijn vrouw te bevrijden, gooit hij al zijn talenten – en liefde – in de strijd voor een gedurfde reddingsoperatie.

“Director Hajji makes his feature debut here, after years as a producer, and he clearly has been storing up very good ideas on how to make the most out of every scene in order to give it a visual sheen that is attractive. This looks, for all intents and purposes, like a production from a major Hollywood studio,
even though the budget was likely quite tight.”
– RottenTomatoes 

Meer info

Monster Hunters

Wanneer een buitenaards gevangenisschip een noodlanding maakt en schepsel na schepsel loslaat in de Californische woestijn, maken ze snel werk van het leger dat hen probeert te stoppen. Nu ligt de enige
hoop om de aliens te stoppen bij een geheime tak van de regering die gespecialiseerd is in buitenaardse wapens. Maar met het team dat nog niet is getest in daadwerkelijke gevechten, zal de strijd om de aarde wreed zijn.

“Monster Hunters is an enjoyably brainless bit of fun. Which is quite a surprise coming from The Asylum.”
– Voicesfromthebalcony.com

Meer info