Blog

jul 31

Nieuwe home video releases September 2017

Home video releases September  2017
Dit najaar komt Source 1 Media met vele nieuwe titels. Nog niet eerder heeft Source 1 Media een releaseschema gehad met zoveel films, documentaires en tv-series. We trappen af met de releases van september.

Op 7 september verschijnen er verschillende titels op DVD en Blu-Ray. Waaronder de thriller Drone met acteur Sean Bean (Game of Thrones) in de hoofdrol. Sean Bean speelt de rol van Neil, die op duizenden kilometers van zijn doelwitten drones vliegt voor de CIA. Drone is niet alleen een wurgende home invasion thriller, maar ook een keiharde morele aanklacht die bewijst dat zoiets als een klinische oorlog gewoonweg niet bestaat. Oorlog is geen spelletje. Drone verschijnt op zowel DVD als Blu-Ray

Daarnaast verschijnt op 7 september de documentaire Het Fatale Dilemma op DVD. Deze documentaire is gemaakt door bekend filmmaker Willy Lindwer en vertelt de onthullende en meeslepende geschiedenis van de omstreden Joodse Raad van Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Van het label Duke verschijnt de officiële review van de Isle of Man TT 2017. Eén van de spannendste races ooit. Keer op keer werd elk record verbroken. Het officiële review is zowel beschikbaar op DVD als Blu-Ray. Bevat geen Nederlandse ondertiteling.

Op 14 september de ijzingwekkende horrorfilm Our Evil op DVD. Deze Braziliaanse film trekt alle registers open voor een viscerale, wurgende horrorervaring die nog lang op uw netvlies zal blijven nazinderen.

Op 21 september verschijnt er nog een horrorfilm genaamd Blood Brothers op DVD. Deze film vertelt het verhaal van twee broers die een dodelijk spel spelen om hun fantasieën te verwezenlijken. Deze film is gebaseerd op de moorzaak Leopold en Loep uit 1927.

Daarnaast verschijnt op 21 september de film A Family Man op DVD. In deze film speelt Gerard Butler een headhunter die moet kiezen tussen zijn professionele droom en zijn gezin, wanneer zijn 10-jarige zoontje lijdt aan een levensbedreigende ziekte. A Family Man is een meeslepend drama over ambities, familie en het maken van de juiste keuzes.

Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of e-mail naar sales@source1media.nl